(Poistunut julkaisusta)

Business Controller / Talouspäällikkö
Tampereen Aluetaksi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Tavoitteemme on olla yksi parhaista sekä henkilöstömme että asiakkaidemme näkökulmista. Jotta voimme vastata itse asettamaamme haasteeseen, olemme aloittaneet muutosprosessin. Muutoksen lopputuloksina ovat eri sidosryhmien paremmat kokemukset sekä kehittynyt toiminnan tehokkuus. Tavoitteessamme onnistuaksemme vahvistamme nyt joukkoamme vakinaisella business controllerilla.

Business Controller

Tehtävässä tulet toimimaan avainasemassa strategiaprosessissamme taloushallinnon näkökulmasta niin suunnittelun, toimeenpanon kuin muutosjohtamisenkin osalta. Otat ohjat taloushallinnon prosessien ja taloudellisen suorituskyvyn tehostamisesta, kehittämisestä ja ohjauksesta siten, että ne tukevat tavoitteitamme. Analysoit liiketoiminnassamme tapahtuvia muutoksia ja teet liiketoimintamme päätöksentekoa tukevia havaintoja. Vastuullasi ovat esimerkiksi kannattavuusanalyysit, kustannuslaskelmat ja budjetointi (vuosi ja rullaava), johdon kuukausiraportointi sekä KPI-mittaristo.

Johdettavaksesi saat noin viiden hengen taloustiimin, jonka toimintaa ohjaat yhteisiä tavoitteita kohti. Olet yrityksen ohjausryhmän jäsen ja osallistut säännöllisesti myös hallituksen kokouksiin vastaamalla siellä talousviestinnästä. Sinulla on lisäksi apunasi ammattitaitoinen tilitoimisto.

Taustastasi riippuen tittelisi voi olla myös talouspäällikkö.

Mitä toivomme sinulta

Etsimällämme henkilöllä on vahvat sosiaaliset taidot sekä rohkeutta itsenäiseen päätöksentekoon. Soveltuvan koulutuksesi ja työkokemuksesi tuomalla itsevarmuudella hahmotat kehityskohteita, uskallat rakentavasti haastaa olemassa olevia toimintamalleja ja tartut aktiivisesti muutostoimiin. Toimit liiketoimintalähtöisesti ja analyyttisesti, käsittelet suuria tietomääriä järjestelmällisesti ja tarkasti.

Korostamme valintakriteereissä:

  • laaja-alaista kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja esimiestaitoja
  • näyttöjä taloushallinnon uudistusprojekteista ja muutosjohtamisesta
  • operatiivisen toiminnan ja talouden välisten tunnuslukujen osaamista
  • itseohjautuvaa, ratkaisukeskeistä ja kehityshaluista otetta työtapoihin

Mitä saat meiltä

Taksitoimiala on historiallisen murroksen keskellä ja tämä tehtävä tarjoavaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä muutoksen ytimeen käyttämään ja kehittämään talousosaamistasi.  Pääset vaikuttamaan isosti siihen, miten työskentelemme lähitulevaisuudessa ja tulet työskentelemään rennossa ja avoimessa työyhteisössä. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön, liikunta- ja kulttuuriseteleitä, sekä kattavan työterveyshuollon.

Kerro meille itsestäsi

Jos tämä mahdollisuus kuulosti sinusta lupaavalta, meistä olisi hienoa kuulla nyt vuorostaan sinusta. Hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen 23.4.2019 mennessä Personnelin kotisivujen kautta.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä, lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Groupin varatoimitusjohtaja Jarkko Laine puh. 03 3138 0477 tai Tytti Miskala puh. 040 523 0110.