(Poistunut julkaisusta)

Business Controller, Supply Chain
Hartwall

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Vuoden harmain päivä, Gay Joe -siideri, kesämuistoja herättävä Jaffa, pääyhteistyökumppani Flow-festareilla… eikä Suomesta löydy montaa myymälää ilman Hartwallin juomia. Kaiken takana ovat tietenkin ihmiset, huikeat hartwallilaiset. Tule mukaan tekemään tiimistämme entistäkin menestyvämpi!

BUSINESS CONTROLLER, SUPPLY CHAIN

Kaipaatko urallesi roolia, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja edetä vaativampiin talouden tehtäviin? Kiinnostaisiko sinua tehtävä, jossa olet avainpaikalla varmistamassa tulostemme saavuttamisen?

Tässä kasvutehtävässä toimit business partnerina Hartwallin tuotannon organisaatiolle. Tuet ja haastat rohkeasti tuotantoamme tunnistamaan kehityskohteita ja tuot lisäarvoa päätöksentekotilanteisiin taloudellisella näkemyksellisyydelläsi. Toimit tärkeässä roolissa tuotannon budjetointi- ja ennusteprosesseissa ja vastaat tuloksen seurannasta ja analysoinnista ymmärtäen tekijät numeroiden takana. Roolissa on mahdollisuus ohjata toimintatapaamme kohti monipuolisempaa teknologian hyödyntämistä, kehittämällä uusia automatisoinnin ratkaisuja yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa.

Työskentelet neljän hengen Supply Chain Finance -tiimissä, joka on osa laajempaa Hartwallin talouden organisaatiota. Tässä roolissa toimit esimiehenä yhdelle Controllerille ja raportoit Head of Supply Chain Financelle. Onnistumisten ja oppimisen kautta näemme sinut mahdollisesti muutaman vuoden sisällä myös ottavan isomman roolin ja siirtyvän tiiminvetäjän paikalle vastaamaan koko tuotanto-toimitusketjun taloudesta. 

Toimipisteesi sijaitsee juomatehtaallamme Lahdessa, mutta työtä on mahdollista tehdä joustavasti myös etänä.

Menestyäksesi tehtävässä ja viihtyäksesi meillä toivomme sinun tunnistavan itsestäsi seuraavia ominaisuuksia:

  • Haasteet motivoivat sinua ja olet janoinen oppimaan uutta
  • Sinusta löytyy draivia ja olet työskentelytyyliltäsi tuloksellinen, itsenäinen ja aikaansaava
  • Olet kehittämismyönteinen ja näet ympärilläsi jatkuvasti mahdollisuuksia – meidän sanoin sinulla on siis lasi puoliksi täynnä
  • Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja viet taitavasti läpi asioita organisaatiossa tärkeimpiä sidosryhmiäsi osallistaen.

Koulutukseltasi olet esimerkiksi laskentatoimen KTM tai tuotantotalouden DI ja sinulta löytyy jo relevanttia työkokemusta business controller -tehtävien parista. Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja sinulla on erinomaiset Excel-taidot. Aiempi kokemus SAP-järjestelmistä auttaa sinua perehtymään nopeammin uuteen työhösi.

Me tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen tehtävän, jossa tuemme sinua kehittymään talouden huipputekijäksi ja etenemään urallasi.
  • Työpaikan, jossa lasi on aina puoliksi täynnä. Meillä on virkistävä ja nopeatempoinen työympäristö, jossa aikasi ei varmasti käy tylsäksi.
  • Kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa 15.10. klo 13.00 – 14.00 ja 16.10. klo 08.00 – 09.00 Head of Supply Chain Finance Johanna Toni, p. 050 382 7673. Hae tehtävää 28.10. mennessä alta löytyvän linkin kautta. Kerrothan hakiessa myös palkkatoiveesi. Luemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.