(Poistunut julkaisusta)

Business Controller, Supply Chain
Oy Hartwall Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2020

Vuoden harmain päivä, Gay Joe -siideri, kesämuistoja herättävä Jaffa, pääyhteistyökumppani Flow-festareilla… eikä Suomesta löydy montaa myymälää ilman Hartwallin juomia. Kaiken takana ovat tietenkin ihmiset, huikeat hartwallilaiset. Tule mukaan tekemään tiimistämme entistäkin menestyvämpi!

BUSINESS CONTROLLER, SUPPLY CHAIN

Kiinnostaisiko sinua talouden tehtävä, jossa olet avainpaikalla varmistamassa tulostemme saavuttamisen? Oletko analyyttinen ja tuloshakuinen tekijä, jolla pysyy homma hanskassa myös työntäyteisemmissä hetkissä? Kaipaatko urallesi roolia, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä vaativampiinkin talouden tehtäviin?

Tässä tehtävässä toimit business partnerina Hartwallin tuotannon organisaatiolle. Vastaat tuloksen seurannasta ja analysoinnista ymmärtäen tekijät numeroiden takana ja sukellat sujuvasti syvemmälle taustatekijöihin yhdessä tuotanto-toimitusketjumme eri asiantuntijoiden kanssa. Olet tärkeässä roolissa sekä tuotannon budjetointi- ja ennusteprosesseissa että standardi- ja varianssilaskennassa, joiden osalta sinulla on hyvä ymmärrys suurimmista kustannuskokonaisuuksista, mutta työskentelet myös sujuvasti yksityiskohtien kanssa laadukkaan lopputuloksen varmistamiseksi. Pyrit osaltasi kehittämään raportointia ja suunnittelua jatkuvasti tehokkaammaksi ja tuottamaan täten lisäarvoa sisäisille asiakkaillesi. Tuet ja haastat rohkeasti tuotannon organisaatiota tunnistamaan kehityskohteita ja osallistut myös itse investointihankkeiden laskentaan ja yritystason kehitysprojekteihin.

Työkavereinasi on muutaman hengen controlling-tiimi, joka on osa laajempaa Hartwallin talouden organisaatiota. Raportoit tehtävässä Head of Supply Chain Financelle ja toimipisteesi sijaitsee juomatehtaallamme Lahdessa.

Meillä asenne ratkaisee, ja toivommekin Sinun tunnistavan itsestäsi seuraavia ominaisuuksia:

  • Tartut rohkeasti toimeen ja olet työskentelytavoiltasi tuloksellinen, itsenäinen ja aikaansaava.
  • Osaat käsitellä isoja datamääriä ja muodostaa niistä yhteenvetoja ja päätelmiä helposti ymmärrettävään muotoon.
  • Olet kehittämismyönteinen ja näet epäkohtien sijaan ympärilläsi mahdollisuuksia – meidän sanoin sinulla on siis lasi puoliksi täynnä.
  • Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja viet taitavasti läpi asioita organisaatiossa tärkeimpiä sidosryhmiäsi osallistaen.

Koulutukseltasi olet esimerkiksi laskentatoimen KTM tai tuotantotalouden DI ja sinulta löytyy jo kokemusta controller-tehtävien parista. Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja sinulla on erinomaiset Excel-taidot. Kokemus SAP-järjestelmistä auttaa sinua perehtymään nopeammin uuteen työhösi.

Me tarjoamme Sinulle:

  • Mahdollisuuden päästä työskentelemään Suomen suurimpien, tunnetuimpien ja rakastetuimpien juomanbrändien parissa
  • Tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa talouden huipputekijäksi vaativampiin rooleihin
  • Kilpailukykyiset ja virkistävät työsuhde-edut

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa 5.6. klo 12.00 – 13.00 ja 8.6. klo 15.00 – 16.00 Head of Supply Chain Finance Johanna Toni, p. 050 382 7673. Hae tehtävää 14.6. mennessä alta löytyvän linkin kautta. Kerrothan hakemuksella myös palkkatoiveesi. Tutustumme hakemuksiin jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.