(Poistunut julkaisusta)

Business Controller / Senior Business Controller
Telia Inmics-Nebula

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Haemme Business Controlleria sekä kokeneempaa Senior Business Controlleria vahvistamaan sisäistä laskentaa organisaatiomme kasvaessa.

BUSINESS CONTROLLER & SENIOR BUSINESS CONTROLLER

Työskentelet sisäisessä laskennassa raportoinnin, ennusteiden laadinnan ja budjetoinnin parissa. Rakennat ad-hoc raportteja sekä toimitat kuukausiraportteja ja niihin tarvittavia tietoja eri sidosryhmille. Työhösi kuuluu myös järjestelmäkehitystä sekä lukujen oikeellisuuden varmistusta. Keskeisenä tehtävänä on myös avustaa liiketoimintaa päätöksenteossa ja talouden hallinnassa. Pääset tekemään hyvin laajasti erilaisia sisäisen laskennan tehtäviä.

Senior Business Controllerina toimit business controller -tiimin esimiehenä, ja vastaat tiimin toiminnan kehittämisestä.

TOIVOMME

Edellytämme työhön soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä aiempaa, vähintään 3 vuoden (Business Controller) / 5 vuoden (Senior Business Controller) kokemusta vastaavista taloushallinnon tehtävistä.

Hallitset erinomaisesti Excelin ja osaat rakentaa omatoimisesti laajempiakin laskentamalleja. Arvostamme kirjanpidon tuntemusta ja kokemusta Business Intelligence -järjestelmistä. Sinulla on myös kokemusta taloushallinnon tietojärjestelmistä.

Kokemuksen karttuessa vastuualueesi kasvaa ja osallistut myös muihin sisäisen laskennan tehtäviin sekä erilaisiin taloushallinnon kehityshankkeisiin.

Henkilönä olet avulias ja analyyttinen tiimipelaaja. Olet innostunut, dynaaminen ja omaksut uudet asiat helposti. Olet kotonasi muuttuvassa ympäristössä ja pysytyt työskentelemään tehokkaasti tiukassakin aikataulupaineessa.

TARJOAMME

Saat paikan osaavassa ja mukavassa tiimissä, vastuullisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden oppia jatkuvasti uutta. Pääset hyödyntämään monipuolista osaamistasi sekä osallistumaan taloushallinnon prosessiemme kehittämiseen yhä sujuvammiksi. Tehtäväkenttäsi on vaihteleva ja roolisi sisältää sekä itsenäisiä että tiimitöitä. 

Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä, Valimon juna-aseman vieressä. Keväällä 2020 muutamme uusiin tiloihin kauppakeskus Triplan yhteyteen.

KIINNOSTUITKO?

Tartu haasteeseen ja lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen 31.10.2019 mennessä. Huomioithan, että aloitamme sopivien hakijoiden haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa CFO Merja Laikari puh. 0400 871010 tai sähköpostitse merja.laikari@inmicsnebula.fi