(Poistunut julkaisusta)

Business Controller Semel Oy:lle Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2019
Oletko taloushallinnosta jo jonkin verran työkokemusta kerryttänyt osaaja, joka etsii uutta askelta uralleen? Motivoiko sinua ympäristö, jossa pääset ottamaan paljon vastuuta ja kehittämään erilaisia prosesseja? Jos et kaihda myöskään rutiinitehtäviä ja palat halusta kehittyä, voit olla etsimämme henkilö! Etsimme nyt Controlleria taksiliikenteen maksujärjestelmien parissa toimivalle asiakasyrityksellemme Semel Oy:lle! Lue lisää alta ja hae jo tänään.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Business Controlleria Semel Oy:lle Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Semel Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Työnkuvasi koostuu todella monipuolisista taloushallinnon tehtävistä. Suurimpana vastuualueenasi tulevat olemaan erilaiset raportointitehtävät. Lisäksi avustat laskutuksessa ja kirjanpidossa ja toimit talouspäällikön aisaparina. Tehtävä sisältää myös melko paljon rutiinitehtäviä, joten on tärkeää, että viihdyt myös näiden parissa. Vastapainoksi pääset kehittämään taloushallinnon prosesseja eteenpäin.

Työtehtäviisi kuuluvat:


* Konserniyhtiöiden toiminnasta ja raportoinneista vastaaminen sisältäen myös sisäisen raportoinnin
* Taloushallinnon prosessien kehitys ja selkeytys
* Laskutuksessa ja kirjanpidossa avustaminen
* Rutiinitehtäviä kuten osto- ja myyntireskontraa


Tässä tehtävässä tulet toimimaan pienessä tiimissä, jossa saat paljon vastuuta. Sinulla on myös loistava mahdollisuus kasvaa yrityksen sisällä erilaisiin tehtäviin.

Toimipaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Valimon juna-aseman vieressä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on tehtävään soveltuva korkeakoulutausta kaupalliselta alalta (YO tai AMK). Sinulta löytyy kokemusta taloushallinnon tehtävistä vähintään puolen vuoden ajalta, mutta voit olla myös jo hieman kokeneempi osaaja. Etsimme henkilöä, joka pitää rutiinitehtävistä, mutta joka haluaa myös aktiivisesti kehittää prosesseja eteenpäin. Toivomme, että olet myös kiinnostunut etenemään tehtävissäsi ja ottamaan lisää vastuuta jatkuvasti. Hallitset MS Officen sujuvasti ja kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Hakemallamme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (YO tai AMK)
* Kokemusta taloushallinnon tehtävistä
* Kiinnostusta prosessien kehittämiseen
* Pitkäjänteinen, huolellinen ja omatoiminen asenne
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Etuna nähdään ruotsin kielen taito.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian - miksi meidän pitäisi palkata juuri sinut? Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan maalis-huhtikuun aikana

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 19.02.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Semel Oy suunnittelee ja toteuttaa mobiilikäyttöön soveltuvia tietojärjestelmiä ja toimii ohjelmisto- ja järjestelmä-integraattorina vaativissa mobiilijärjestelmähankkeissa. Semel Oy on pohjoismaiden johtava tietojärjestelmien toimittaja taksialalla. Taksialan järjestelmät ovat maksu- ja tilausvälitysjärjestelmiä, joilla on vaativa mobiili käyttöympäristö. Semel Oy:n ylläpitämien taksiliikenteen maksujärjestelmien läpi kulkee pelkästään Suomessa 20 miljoonaa maksutapahtumaa vuodessa.