Business Controller / Rainmaker

S&S Consulting Oy
Tietoa tehtävästäRainmaker on suomalainen myynnin palveluita, asiakaspalvelua sekä henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, jossa työtä tehdään suurella sydämellä. Olemme alan markkinajohtaja Suomessa ja 2000 työntekijäämme tekevät päivittäin myynti- ja asiakaspalvelutyötä Suomen tunnetuimpien ja rakastetuimpien brändien parissa. Teemme Suomen parhaita asiakaskohtaamisia päivittäin kymmenien tuhansien asiakkaiden kanssa monikanavaisesti, kasvokkain, verkossa, chatissa ja puhelimitse. Työkokemuksemme muodostuvat kohtaamisista, myynnistä, ihmisistä, yhteistyöstä ja yhteishengestä.

Haemme Rainmaker -konsernin talous- ja hallintoyksikköön laskenta-asiantuntijaksi sinua, osaava

Business Controller

Vahvistamme liiketoimintamme ohjausta tiedolla johtamisessa ja päätöksenteon ohjauksessa. Tuotamme palveluna liiketoiminnalle dataa erilaisin liikevaihto- ja kannattavuusmittauksin analysoimalla ja jalostamalla tietoa johdon tarpeisiin. Yhtenä painopisteenä on erityisesti tuotantohintoihin liittyvä laskenta.

Business Controllerina olet avainroolissa kehittämässä liiketoimintaa tukevaa BI-järjestelmäämme. Osallistut vahvasti sisäisen laskennan prosessien kehittämiseen yhteistyössä muun organisaation kanssa. Työskentelet hyvässä yhteistyössä liiketoimintajohdon kanssa ja raportoit talous- ja hallintojohtajalle.

Ajattelet liiketoimintalähtöisesti ja kykenet haastamaan liiketoimintajohtoa ammatillisella näkemykselläsi ja valmentavalla otteellasi. Olet rohkea kehittämään ja sinulla on pragmaattinen ote käsiteltävään dataan. Olet tottunut käyttämään erilaisia BI-työkaluja ja kykenet jalostamaan numeerista tietoa selkeään ja ymmärrettävään muotoon. Ymmärrät siis liiketoiminnan kehitystä lukujen kautta, mutta pystyt asemoimaan itsesi myös linjavastuun näkökulmaan ja ymmärrät heidän tarpeensa. Kokonaisuuksien hallinta motivoi sinua, mutta tarvittaessa tartut myös olennaisiin yksityiskohtiin.

Olet tehtävistäsi innostuva, määrätietoinen ja aikaansaava tiimipelaaja. Suhtaudut myönteisesti kehittämiseen ja tiedon avoimeen jakamiseen. Olet vuorovaikutteinen ja analyyttinen, kuuntelet ja otat vastuun työstäsi. Vahvat ihmiskohtaamis- ja johtamiskyvyt auttavat sinua verkostoitumaan ja vaikuttamaan.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on hyvä olla soveltuva ylempi tai alempi korkeakoulututkinto, esim. KTM tai tradenomi sekä sujuva kirjoitettu ja puhuttu suomen ja englannin kielen taito. Arvostamme muutaman vuoden työkokemusta sisäisen laskennan tehtävistä kehittämiskulmalla.

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana innostavassa kulttuurissa kasvavassa liiketoiminnassamme. Ammattitaitoinen tiimimme tarjoaa sinulle ympäristön, missä voit oppia ja syventää osaamistasi sekä loistaa osaamisellasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Sanna Leppäluoto, puh. 050 344 6864 tai Jan Holmström, puh. 0500 625 543.

Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen alla olevan "Jätä hakemus"-painikkeen kautta viimeistään 14.4.2021. Täydennäthän hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 14.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Sanna Leppäluoto

Tutustu työpaikkaan