(Poistunut julkaisusta)

Business Controller Putcon Oy:lle Ouluun
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019
Etsimme asiakkaallemme Ouluun vahvaa taloushallinnon osaajaa tiimin vetäjän rooliin. Mikäli olet rohkea, analyyttinen ja langat pysyvät käsissäsi moninaisten tehtävien keskellä - tämä tehtävä on sinua varten. Hae tehtävää, mikäli kaipaat uusia haasteita ja vastuuta.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Business Controlleria Ouluun!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Putcon Oy:lla. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp03@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Pääsääntöiset työtehtäväsi sisältävät liiketoiminnan analysointia, kehityskohteiden löytämistä ja toimenpiteiden suunnittelua sekä talousasiantuntijana toimimista liiketoiminnan tukena. Työtehtäväsi tulevat sisältämään kuukausi- ja vuosisykliä seuraten monipuolisesti erilaisia business controllerin tehtäviä kuten kuukausiraportointia, ennustamista ja budjetointia.

Tässä tehtävässä tulet toimimaan tiimin esimiehenä. Varsinaisen työsi rinnalla, tulet myös jonkin verran käymään asiakastapaamisissa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta sekä vähintään kolmen vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Pystyt hallitsemaan laajempia kokonaisuuksia ja uskallat tuoda omia ajatuksiasi esille. Olet tuloshakuinen ja pyrit aktiivisesti kehittämään niin itseäsi kuin yritystä ja sen kilpailukykykyä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä omaat hyvät taidot MS Office työkaluista, erityisesti Excelistä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta
* Vähintään 3 vuotta kokemusta vastaavista tehtävistä
* Tarkka, oma-aloitteinen ja analyyttinen työote
* Erinomaiset yhteistyö- ja kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi
* Hyvät taidot Ms Officen työkalujen parista


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: maalis-huhtikuu

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Oulu

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 11.2.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Putcon Oy on rakennus- ja teollisuusalla toimiva talotekniikka alan yritys.
Toimialaan kuuluu LVIA, Sähkö ja sprinkler- urakointi. Asiakkaita ovat teollisuuden suuryritykset,
pk-yritykset, kunnat ja kaupungit. Vantaan toimipiste avattu tammikuussa 2017. Yritys on tarjonnut palveluja jo vuodesta 2012.