(Poistunut julkaisusta)

Business Controller, projektinhallinta
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Haemme nyt joukkoomme Controlleria talouden ICT Teknologia ja Kehitys tiimiin. 
 
CONTROLLER

 

Tässä tehtävässä vastaat


Tehtäväsi on tukea OP Ryhmän ICT Teknologia ja Kehitys organisaatiota talouden suunnittelussa, seurannassa ja ohjauksessa. Osallistut aktiivisesti Teknologia ja Kehitys organisaation taloussuunnittelun, raportoinnin, analytiikan ja toimintolaskennan kehittämiseen ja näiden päivittäiseen pyörittämiseen. 


Teet läheistä yhteistyötä eri liiketoimintojen kanssa liittyen ICT kulujen ja investointien seurantaan, suunnitteluun ja ohjaamiseen. Tuet myös oman alueesi asiantuntijana OP:n talouden ERP uudistamishanketta yhdessä muiden talouden huippuammattilaisten kanssa. Saat työskennellä vahvasti eri verkostojen ja sidosryhmien kanssa ja sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kasvattaa verkostoja ja työskennellä yhdessä OP:n parhaiden digitalisaatio ja teknologia osaajien kanssa. 

 

Mitä odotamme sinulta


Sinulla on vahva analyyttinen ote, ymmärrät liiketoiminnan ja lukujen välisen yhteyden sekä osaat erottaa olennaiset asiat epäolennaisista. Hallitset toimintolaskennan perusteet ja osaat kerätä, mallintaa ja analysoida datamassoja. Hallitset erinomaisesti Microsoft Office työvälineet ja sinulla on osaamista tietovarastoista ja niiden päällä käytettävistä raportointityökalusta. 


Olet ratkaisukeskeinen ja kykenet itseohjautuvasti ratkaisemaan ongelmia. Toimit mielellään yhteistyössä sidosryhmien kanssa ja omaat erinomaiset yhteistyö- ja verkostointitaidot ja hallitset tilanteet myös paineen alla. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisesti. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tutkinto ja mielellään muutaman vuoden työkokemus toimintolaskennan parissa ja controller-tehtävistä.


Meistä


Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen Group Control tiimissä OP Vallilan inspiroivassa ympäristössä. ICT Business Controlling kuuluu OP:n Group Control toiminnon vastuualueeseen. Tulet työskentelemään keskeisellä paikalla OP Ryhmän taloudessa jatkuvasti kehittyvän teknologian parissa. Tukenasi on talouden ja teknologian huippuammattilaisia ja pääset työskentelemään ammattitaitoisessa verkostossa monien osaajien kanssa. 
 
Lisätiedot ja hakuohjeet
 
Kiinnostuitko tehtävästä? Mika Tulonen kertoo mielellään sinulle lisää puhelimitse +358 40 148 9693 tai sähköpostitse mika.tulonen@op.fi
 
Hae tehtävää 12.1.2020 mennessä Jopon Uramahdollisuudet -sivuston kautta. Lähetä hakemus ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva Controller. Liitä hakemukseen CV, saatekirje ja palkkatoiveesi.
 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.
 
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.