(Poistunut julkaisusta)

Business controller Palmian pääkonttorille Käpylään
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2018
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 700 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Liiketoimintamme on kasvussa ja nyt haemme kasvun tueksi ammattitaitoista ja liiketoimintalähtöistä BUSINESS CONTROLLERIA taloushallintotiimiimme Palmia Oy:n pääkonttorille Helsingin Käpylään.

Business Controllerina vastaat Palmian kiinteistö- ja turvaliikeyksikön taloudellisesta raportoinnista sekä lukujen oikeellisuudesta. Koordinoit ja kehität budjetointiin sekä ennustamiseen liittyviä prosesseja. Varmistat yhdessä liiketoimintajohdon kanssa, että liiketoimintayksikössä tehdään taloudellisesti ja rahoituksellisesti järkeviä päätöksiä, jotka ovat linjassa liiketoimintayksikön ja Palmian strategian kanssa. Pidät huolta liiketoimintojen talouden osaamisesta ja tuet liiketoimintajohtoa tuloksen ja tuottavuuden johtamisessa. Tehtävässäsi raportoit Palmian talousjohtajalle, mutta operatiivisesti toimit läheisessä yhteistyössä liiketoimintajohdon kanssa ja kuulut liiketoimintayksikön johtoryhmään. Työ on kokoaikainen ja vakituinen, ja tulet osaksi viiden hengen taloustiimiämme.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa tutkintoa sekä vähintään viiden vuoden työkokemusta business controllerin tehtävistä. Olet liiketoimintalähtöinen, vahva asioiden eteenpäin viejä ja haluat ymmärtää syvällisesti liiketoimintaa tuoden oman näkemyksesi liiketoiminnan johtamisen tueksi. Olet vahva sisäisen laskennan osaaja ja olet aiemmissa tehtävissäsi käyttänyt sekä kehittänyt raportointi- ja toiminnanohjausjärjestelmiä. Hyvän järjestelmäymmärryksesi avulla omaksut nopeasti uusien järjestelmien käytön. Laskemme eduksesi kokemuksen urakka- ja projektilaskennasta. Olet sosiaalinen joukkuepelaaja, joka kokemuksellaan pystyy myös itsenäisiin ratkaisuihin. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot, kokemusta projektien läpiviennistä ja kykenet viestimään johdonmukaisesti ja vakuuttavasti.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Saat mahdollisuuden tuottaa aitoa hyötyä liiketoiminnoillemme ja muille sisäisille asiakkaillemme. Meillä on käytössä nykyaikaiset raportointi- ja toiminnanohjausjärjestelmät, joiden edelleen kehittäminen tarjoaa hyvän oppimisympäristön järjestelmien kehittämiseen. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Palmian talousjohtaja Riku Myllyniemi keskiviikkona 4.4.2018 klo 13-14 ja torstaina 12.4.2018 klo 14-15, puh. 040 4802045.

Täytä hakemus osoitteessa https://www.palmia.fi/fi/tyopaikat/ mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.4. mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.