(Poistunut julkaisusta)

Business Controller / Oy Lunden Ab Jalostaja, Turku
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

 

Oy Lunden Ab Jalostajan toiminnassa yhdistyvät pitkät perheyrityksen perinteet sekä nykyaikaiset toimintamallit. Oy Lunden Ab Jalostaja valmistaa monipuolisia elintarvikkeita ja sen tunnettuja brändejä ovat Jalostaja sekä Auran Sinappi. Omien brändien lisäksi tuotannossa on myös kaupan merkkejä sekä toimintaa merkittävien elintarvikeyritysten alihankkijana. Jalostajan vahvuutena on nopea reagointikyky markkinoiden muutoksiin ja asiakkaiden tarpeisiin. Oy Lunden Ab -konserni työllistää noin 500 henkeä ja liikevaihto on noin 70 milj. €. Yrityksen  päätoimipaikka sijaitsee Turussa.

Haussamme on Turun toimipisteeseen

BUSINESS CONTROLLER

vastaamaan sisäisen laskennan toteuttamisesta ja kehittämisestä. Olemme nousujohteisessa vaiheessa niin kaupallisesti kuin toimintojemme kehittämisenkin osalta ja haluamme löytää kanssamme kasvua työstämään ammattitaitoisen, portaittain lisävastuuta ottavan ja työhönsä tinkimättömästi suhtautuvan Business Controllerin. Business Controller työskentelee välittömässä yhteydessä talousjohtajan kanssa.

Toiveidemme Business Controllerilla on:

  • kokemusta Business Controllerin tehtävästä mielellään valmistavan teollisuuden toimintaympäristössä
  • kehittävä ajattelutapa sekä näkemyksellisyyttä uudistaa taloushallinnon toimintatapoja ja järjestelmiä yhteistyössä muun organisaation kanssa
  • itsenäisyyttä ja oma-aloitteisuutta sekä valmiutta työskennellä myös yksin
  • kokonaisuuksia hahmottava ja analyyttinen ajattelutapa
  • keskustelukykyä ja vaikuttamisen halua, kyvykkyyttä sanoittaa kantojaan dataan perustuen

Taitava Business Controller on meille arvokas ja haluamme tarjota osaavalle henkilölle kilpailukykyisen kompensaation hänen panoksestaan. Tämä tehtävä mahdollistaa runsaasti uuden oppimista ja vastuiden laajentumista ja huolehdimme, että perehdytystä ja tukea on organisaation sisältä tarjolla. Business Controller saa meillä kertoa näkemyksensä ja häntä myös kuunnellaan. Meille tärkeää on löytää henkilö, joka motivoituu pitkäjänteisesti pienessä tiimissä tehtävästä itsenäisestä työstä. Kehittämisen ja vaikuttamisen mahdollisuuksia on paljon ja toivomme löytävämme sitoutumiskykyisen henkilön, joka haluaisi aidosti jättää oman jälkensä toimintaamme oman työpanoksensa kautta.

Mikäli kiinnostuit, lue lisää yrityksestä osoitteessa www.jalostaja.fi ja täytä hakemuksesi 21.10.2018 mennessä hakupainikkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Mari Jokiranta, puh. 020 746 9693, mari.jokiranta(at)mps.fi, joka on parhaiten tavoitettavissa tehtävän tiimoilta 10.10.2018 klo 16-18 ja 19.10. klo 8-10.