Business Controller, Neste
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään Nesteellä, joka on sijoittunut kolmanneksi maailman vastuullisimpien yhtiöiden listalla. Toimit Nesteen Suomen vähittäisliiketoiminnan sisäisen laskentatoimen parissa. Työskentelet osana tiimiä, joka tekee mm. sisäistä laskentatoimea, raportointia, budjetointia ja myynnin ennusteita. Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta controlling -tehtävistä, erityisesti katsomme eduksi kokemuksen investointilaskelmista. Haethan paikkaa heti, sillä haluamme edetä hakuprosessissa mahdollisimman nopeasti.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Business Controlleria Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Neste Oyj.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä toimit osana Planning & Control -tiimiä, joka tekee mm. sisäistä laskentatoimea, raportointia, budjetointia ja myynnin ennusteita. Nesteen koko asemaverkostoon liittyvä raportointi kuuluu tähän tiimiin. Tiimisi tekee johdon raportointia, strategiatyön ja investointilaskemien tukea sekä erilaisia ad-hoc -analyysejä. Tiimi osallistuu myös raportoinnin kehittämiseen. Työtehtäväsi riippuvat osaamistasostasi alkuun, osaamisen kehittyessä myös tehtävät voivat laajentua.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Johdon raportointi
* Erilaiset viikko- ja kuukausiraportit
* Ad-hoc -analyysit
* Raportoinnin kehittäminen


Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden työskennellä Nesteellä. Työssä pääset kehittämään omia taitojasi raportoinnin parissa sekä saat kattavan ymmärryksen liiketoiminnan tarpeista. Määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus keskustella jatkosta.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään sopiva laskentatoimen koulutus (esimerkiksi slaskentatoimen KTM) sekä aiempaa kokemusta controlling -tehtävistä. Erityisesti toivomme, että sinulla on kokemusta investointilaskelmista. Odotamme aiempaa controlling kokemusta vähintään vuoden verran. Tehtävässä menestyminen edellyttää omatoimisuutta ja vastuuntuntoisuutta, saat apua työtehtäviisi ja osaamisen kehittämiseen. Odotamme kuitenkin, että teet itsenäisesti sinulle osoitetut tehtävät loppuun. Tämän lisäksi olet luvuissa tarkka ja loppuanalyyseissä huolellinen.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva tutkinto
* Aiempaa kokemusta controlling tehtävistä (noin vuosi vähintään)
* Omatoiminen ja vastuuntuntoinen työskentelytapa
* Ominaista työskennellä tarkasti ja huolellisesti
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Katsomme eduksi aiemman kokemuksen käytössä olevista työkaluista ja järjestelmistä: Invest for Excel, Excel, Power BI ja Oracle Hyperion Planning.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian / Maaliskuussa 2019

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 23.12.2019 asti

Paikka: Espoo, Keilaranta

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 28.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Maailma on jatkuvassa liikkeessä - ihmiset ja tavarat liikkuvat pitkiä matkoja. Neste tarjoaa puhtaamman liikenteen ratkaisuja, jotka tuovat ihmisille liikkumisen iloa vähentäen samalla sen ympäristövaikutuksia. Tuotamme kaikkia tärkeimpiä öljytuotteita, ja olemme maailman johtava uusiutuvista raaka-aineista valmistetun dieselin toimittaja. Meillä on myös Itämeren alueella toimiva asemaverkosto. Työllistämme noin 5 000 työntekijää yhteensä 15 maassa. Nesteellä sinulla on mahdollisuus ratkaista merkityksellisiä haasteita ja työskennellä muiden alan huippujen kanssa. Kehittymismahdollisuudet ovat monipuoliset ja kansainvälisyys näkyy arjessamme. Koska työ ei ole koko elämä, huolehdimme siitä, että sinulla riittää myös vapaa-aikaa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1235044
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo