(Poistunut julkaisusta)

Business Controller meriteollisuuden alalle Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019
Onko sinulla analyyttinen ajattelutapa, nautit numeroiden kanssa työskentelystä ja osaat hahmottaa isojakin kokonaisuuksia? Haluatko päästä osaksi kansainvälistä ja kehityshaluista työyhteisöä? Tässä tehtävässä olet taloudellisesti vastuussa asiakasyrityksemme isoimmasta tulosyksiköistä ja kuulut myös tulosyksikön johtoryhmään. Lue lisää ja hae paikkaa jo tänään, sillä etenemme haussa heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Business Controlleria vanhempainsijaiseksi Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä olet taloudellisesti vastuussa asiakasyrityksen isoimmasta tulosyksiköstä ja raportoit suoraan johtoryhmälle. Sinulla on vahvasti operatiivinen fokus työhön ja edellytämme sinulta lisäksi project controlling -osaamista. Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi projektien ennusteiden varmistaminen sekä kustannusten ja liikevaihdon kehityksen seuraaminen. Olet tiiviisti yhteistyössä tulosyksikön projektipäälliköiden kanssa, jotta saat selkeän kuvan liiketoiminnan tilanteesta. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa kuukausittainen projektien kustannusennusteiden laatiminen, kustannusten seuraaminen ja projektikatselmuksiin osallistuminen. Vastaat myös tulosyksikkötason kuukausiraportoinnista ja ennustamisesta sekä vuosibudjetoinnista yksikön osalta. Vaikka sinulla on hyvin itsenäinen rooli, ja toimit kuin talousjohtaja omassa yksikössä, työskentelet myös paljon eri sidosryhmien kanssa. Toimit lisäksi yksikössä erilaisten talousasioiden asiantuntijana.

Me tarjoamme:


* mahdollisuuden työskennellä haastavassa tehtävässä kansainvälisessä yrityksessä ja kerryttää kokemusta projektinhallinnasta sekä taloushallinnosta
* kiinnostavia työtehtäviä eri taloushallinnon osa-alueista
* dynaamisen työympäristön
* mahdollisuuden työskennellä asiakaskeskeisessä ympäristössä sekä tilaisuuden osallistua isoihin asiakasprojekteihin talousasiantuntijana

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään sopiva laskentatoimen koulutus (esimerkiksi laskentatoimen KTM) sekä aiempaa kokemusta controlling -tehtävistä (3-6 vuotta). Erityisesti toivomme, että sinulla on project controlling -osaamista. Sinulla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä isosta konsernista, jossa olet hallinnut isojakin kokonaisuuksia ja jossa näkemystä oleellisiin asioihin on syntynyt. Nautit työstä numeroiden parissa ja työskentelyotteesi on ratkaisukeskeinen, tarkka sekä huolellinen. Näiden lisäksi sinulla on analyyttinen ajattelutapa ja hyvä paineensietokyky, kuten myös erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä toimeen tarttuva asenne työntekoon. Tässä tehtävässä menestyäksesi sinulla on oltava sujuva suomen ja englannin kielitaito.

Etsimällämme henkilöllä on:


* tehtävään soveltuva koulutus (esim. KTM)
* aiempaa kokemusta controlling tehtävistä
* vahva SAP- ja Excel-osaaminen
* sujuva suomen ja englannin kielitaito


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta teollisesta liiketoiminnasta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Huhtikuun alussa

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12kk

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 11.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.