(Poistunut julkaisusta)

Business Controller, Menevä, Helsinki
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019Työn kuvaus:
 

Menevä Oy on voimakkaassa kasvussa oleva taksialan perheyritys. Toimimme franchising -mallilla koko Suomen alueella ja vastuullemme kuuluu myös Päijät-Hämeen kela-ajot. 1.4 alkaen vastaamme myös Uudenmaan kela-ajoista. Taksilain muuttuminen on avannut erittäin hyviä mahdollisuuksia kehittää yritystoimintaa ja koko alan tulevaisuutta Suomessa. 

Etsimme Menevälle nyt osaavaa Business Controlleria vakituiseen työsuhteeseen hyvien liikenneyhteyksien päähän Helsingin Kalasatamaan. Tehtävä on uusi ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
Menevän Business Controllerina tehtäviisi kuuluvat sisäinen laskenta ja raportointi, talouden suunnittelu ja seuranta sekä liiketoiminnan tukeminen. Tärkeänä osana toimenkuvaasi tulee olemaan Kelan maksuliikenne. Lisäksi saat osallistua toiminnan, prosessien ja järjestelmien kehittämiseen.
 
Toivomme, että sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto (KTM tai tradenomi) ja edellytämme työkokemusta vastaavista tehtävistä. Olet tietojärjestelmäorientoitunut ja sinulla on kokemusta projektityöskentelystä. Tulet sujuvasti toimeen suomen ja englannin kielellä niin kirjallisesti kuin suullisestikin.
 
Persoonana olet positiivinen tiimityöntekijä, joka ottaa vastuun tekemisistään. Ajattelutapasi on analyyttinen, osaat myös olla kriittinen sekä avoin. Hallitset taloushallinnon ja laskentatoimen laaja-alaisesti. Ymmärrät yrityksen toiminnan sekä taloudellisten lukujen välisen yhteyden ja olet aidosti kiinnostunut liiketoiminnasta ja sen lainalaisuuksista. Osaat löytää olennaisen tiedon ja esittää sen selkeästi sekä tulkita sitä oikein. Vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset, olet rohkea ja ulospäinsuuntautunut. Paineensietokykysi on erinomainen.
 
Menevä tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työn voimakkaasti kasvavassa yrityksessä. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, kehittää ja kehittyä.
 
Jos kiinnostuit uusista haasteista, lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi viimeistään 27.1.2019. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Sisko Lahtinen numerosta 040 779 5541.

Asiakkaan tehtävänimike:  Business controller


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sisko Lahtinen, +358407795541


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO