Business Controller, LSK Group, Lahti
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2021
Oletko taloushallinnon taitaja, joka innostuu monipuolisesta työnkuvasta? Oletko valmis kehittämään kokonaan uutta roolia yrityksessä? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme Business Controller asiakasyrityksellemme LSK Groupille! Tämä tehtävä on kuin sinulle tehty, mikäli sinulla on jo muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä ja haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi. Business Controllerina olet mukana tukemassa omalla osa-alueellasi koko konsernin operatiivista toimintaa ja pääset osaksi suurta kotimaista asiantuntijayritystä. Tehtävään etsitään henkilöä Lahden toimistolle, mutta työtä voi tehdä myös osaksi etänä. Lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Uudessa Business Controllerin roolissa saat vastuullesi monipuolisia työtehtäviä, jotka pitävät sisällään muun muassa datan käsittelyä ja analysointia, raportointia, ennusteiden ja budjetin analytiikan koordinointia sekä vuosisuunnittelun ja ennusteprosessien kehitystehtäviä. Rooli on yrityksessä uusi ja valittu henkilö pääsee kehittämään sitä oman osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. Tärkein tehtäväsi on löytää olennaiset asiasta suuresta määrästä tietoa ja varmistaa datan oikeanlainen tulkinta ja käyttö. Analyyttisten työtehtävien lisäksi pääset kehittämään uusia yhteistyömalleja, tukemaan operatiivisten prosessien toimintaa ja tekemään yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme


* Monipuoliset työtehtävät
* Mahdollisuuden kehittää omaa työnkuvaa ja kokemusta eri liiketoiminta-alojen toiminnasta
* Muutosmyönteisen ja kehittymishaluisen työilmapiirin

TYÖNKUVA

* Datan käsittely ja analysointi
* Johdon tuki ja sparraus
* Syy-seuraussuhteiden tulkinta
* Kuukausiraportoinnin, ennusteiden ja budjetin analytiikan koordinointi
* Vuosisuunnittelu- ja ennusteprosessien kehitystehtäviä
* Sidosryhmäkommunikaatio

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva korkeakoulututkinto
* Vähintään kahden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Hyvät MS Office365 -taidot
* Erinomaiset kommunikaatiotaidot


Etsimämme henkilö ymmärtää lukuja - niiden syntyä, ennusteita, budjetointia, sekä tasetta ja sen analysointia. Katsomme eduksi Power BI:n käyttökokemuksen ja kehittämisen sekä Visma L7 erp:n tuntemuksen.

Työntekijänä olet


* Analyyttinen
* Ratkaisukeskeinen
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Joulukuu 2021
* Kesto: Kokoaikainen
* Sijainti: Lahti, osaittainen etätyö mahdollisuus
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä LSK Groupin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
LSK Group on talo- ja teollisuustekniikan asiantuntijayritys, joka keskittyy tuottamaan älykkäitä, energiatehokkaita ratkaisuja sekä uusia innovaatioita asiakkaidensa nykyisiin ja tulevaisuuden tarpeisiin. Vuonna 1930 perustetussa perheyhtiössä työskentelee lähes 300 teknisten alojen asiantuntijaa. LSKn liiketoiminnat koostuvat talotekniikasta ja teollisuusautomaatiosta koko Suomen kattavasti.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot