(Poistunut julkaisusta)

Business Controller, kokoaikainen, Martela, Helsinki
Martela Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020
Onko sinulla kokemuksen myötä kertynyt osaamista sisäisen laskennan tehtävistä? Innostaisiko sinua toimia roolissa, jossa pääset tukemaan myyntiyksikön johtamista ja pääset kehittämään sisäisen laskennan raportointikäytäntöjä? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme Business Controller Martelalle?
 
Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Martelalle Business Controller Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tulet työllistymään suoraan Martelalle. Tehtävän aloitus tulee olemaan mahdollisimman pian soveltuvan henkilön löydyttyä.  

Business Controller -roolissa pääset toimimaan Martelan myyntiorganisaation controller-tehtävien parissa. Tässä työtehtävässä sinulla on tärkeä rooli tukea myyntiyksikön johtoa laadukkaalla raportoinnilla ja analyyseillä. Tehtäviisi kuuluvat myös ennustaminen ja budjetointi, ja pääset osallistumaan myös konsernitason talouden ohjaamiseen. Pääset työskentelemään prosessien kehittämisen parissa luoden toiminnoista entistä tehokkaampia. Etsimme tehtävään henkilöä, joka omaa aikaisemman kokemuksen myötä osaamista sisäisen laskennan tehtävistä.

Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa. Martela on perustettu 1945 ja se on alansa johtavia yrityksiä Pohjoismaissa. Yhtiön osakkeet on listattu NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä ja olemme edelleen myös perheyritys. Vuonna 2019 Martela-konsernin liikevaihto oli 106 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskenteli keskimäärin 494 henkilöä.

Lue lisätietoja www.martela.fi

Pääasialliset tehtävät
 • Myyntiorganisaation controller-tehtävät
 • Raportointiprosessien jatkuva kehittäminen
Odotamme sinulta
 • Tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta, esim tradenomi tai KTM
 • Osaamista ja 3-5 vuoden kokemusta sisäisen laskennan tehtävistä
 • Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
 • Oma-aloitteisuutta ja innostusta kehittää oman tehtäväalueen toimintaa
 • Erinomaisia Excel taitoja ja Office -ohjelmistojen sujuvaa käyttöä
 • Suomen sekä englannin kielen osaamista
Tarjoamme sinulle
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kannustavan työyhteisön tuen, jossa pääset nopeasti osaksi tiimiä
 • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistä tuetaan
 • Kehitysmahdollisuuden mielenkiintoisessa alan huippuyrityksessä

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 19.7.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.