(Poistunut julkaisusta)

Business Controller, Kiinteistöpalvelut
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Business Controller, Kiinteistöpalvelut

 

Etsimme liiketoimintaorientoitunutta ja analyyttista Business Controlleria vastaamaan Lassila & Tikanojan Kiinteistöpalvelut toimialan Kiinteistötekniikan palvelulinjan talousohjaamisesta ja talouden strategisten tavoitteiden toteutumisesta.

 

Business Controllerina vastaat Kiinteistötekniikan palvelulinjan talouden raportoinnista, ohjaamisesta ja seurannasta, sekä budjetointi- ja ennustamisprosessista. Toimit liiketoimintajohtajan ja yksikönpäälliköiden tukena ja tuot vahvasti talouden näkemyksen osaksi liiketoiminnan ohjaamista ja kehitystä. Osaat vaatia ja haastaa organisaatiota parempiin suorituksiin; et tyydy vain epäkohtien esiintuojan rooliin vaan tarvittaessa korjaat päämäärätietoisesti toimintamallit kuntoon yhdessä liiketoiminnan kanssa. Sinulla on palo viedä asioita eteenpäin ja kehittää prosesseja ja raportointiratkaisuja talouden näkökulmasta. Teet sujuvaa yhteistyötä myös muun talouden organisaation kanssa. Raportoit suoraan Kiinteistöpalvelut toimialan talousjohtajalle ja olet osa Kiinteistötekniikan palvelulinjan johtoryhmää sekä Kiinteistöpalvelut toimialan talousorganisaatiota.

 

Toimenkuvaasi kuuluu:

 • Talouden johtaminen ja kehittäminen konsernin ja toimialan ohjeiden mukaisesti
 • Raportointi, budjetointi- ja ennusteprosessista vastaaminen ja strategiaprosessissa tukeminen
 • Talouden prosessien, raporttien ja KPI mittareiden kehittäminen yhteistyössä liiketoiminnan ja toimialan kanssa
 • Liiketoiminnan kouluttaminen ja jatkuva tukeminen talouden näkökulmasta
 • Projektien/yksiköiden seurantaprosessien jalkauttaminen liiketoimintaan
 • Yrityskaupoissa ja muissa strategissa hankkeissa tukeminen

 

Odotamme sinulta:

 • Soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus (mielellään ylempi korkeakoulututkinto tai vastaava, esim MBA)
 • Muutaman vuoden kokemusta Business Controllerin tehtävästä
 • Kokemus palveluliiketoiminnasta katsotaan eduksi
 • Käytännön vahva kokemus toimia erilaisissa organisaatioissa erilaisten sidosryhmien välillä
 • Proaktiivista lähestymistapaa ja kykyä työskennellä itsenäisesti ja suunnitelmallisesti

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän Kiinteistötekniikan palvelulinjan näköalapaikalla. Saat mahdollisuuden olla osana kasvutarinaamme ja pääset itsenäisesti kehittämään Kiinteistötekniikan Business Controller roolia eteenpäin. Pääset mukaan mielenkiintoisiin strategisiin hankkeisiin, jotka tarjoavat haasteita ja kehitysmahdollisuuksia. Pääkonttorimme, Tikanpesäksikin kutsuttu, sijaitsee hyvien kulkuyhteysien päässä Helsingin Pitäjänmäessä, ja täällä sinua odottaa loistava ja innostava tiimi!

 

Miltä kuulosti, oletko meidän uusi Business Controller? Aikaa hakea on 26.1.2020 saakka. Toimi silti pian, sillä aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuaikana. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, lisätietoja saat ti 21.1. Klo 15-16 Tanja Tanilta (Kiinteistöpalvelut liiketoiminnan talousjohtaja). p. 050-471 3466.