Business Controller Keliber Oy:lle
Keliber Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Keliber Oy on suomalainen kaivosyhtiö, joka on aloittamassa toimintaa Keski-Pohjanmaalla. Yrityksen tavoitteena on olla Euroopan ensimmäinen omista malmeista litiumkarbonaattia tuottava yhtiö. Lue lisää www.keliber.fi

Haemme nyt kokenutta Business Controlleria tukemaan yrityksen johtoa liiketoiminnan kehityksessä ja kasvussa. Pääset vaikuttamaan koko yrityksen toimintaan ja kehittymiseen.

Tehtäviisi kuuluu:

  • budjetti- ja ennusteprosessin sekä muiden talouden seurantaan ja analysointiin liittyvien tehtävien sekä liiketoiminnan raportoinnin toimintatapojen ja prosessien kehittämistä

  • taloudellisen tiedon tuottaminen ja analysointi sekä sisäisen että ulkoisen raportoinnin tarpeisiin

Tehtävässäsi tuotat tietoa ylimmälle johdolle ja johtoryhmälle päätöksenteon tueksi. Raportoit suoraan yhtiön talous- ja rahoitusjohtajalle.

Sinulta löytyy tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (KTM/DI/AMK) sekä ainakin viiden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Odotamme sinulta vahvaa tietoteknistä osaamista sekä erityisesti kokemusta ja kiinnostusta taloushallinnon järjestelmien kehitysprojekteista. Aikaisempi työskentely kansainvälisessä ympäristössä katsotaan eduksi.

Työskentelyotteeltasi olet joustava, yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja säilytät positiivisen ja ratkaisuhakuisen asenteen haasteellisissakin tilanteissa. Olet selkeä esiintyjä ja osaat viestiä monimutkaiset asiat ymmärrettävästi ja vakuuttavasti. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi kykyä ajatella analyyttisesti ja tarttua uusiin asioihin rohkeasti. Haluat kehittyä ja oppia uutta. Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä vahvaksi ammattilaiseksi sekä ainutlaatuisen tilaisuuden olla perustamassa Suomeen uutta kaivosta ja tuotantolaitosta. Pääset vaikuttamaan yritykseen jo alkumetreiltä ja tuomaan panoksesi koko yrityksen toimintaan. Yhtiön tuotantolaitokset tulevat sijaitsemaan Kaustisella ja Kokkolassa.

Kiinnostuitko? Kysy lisää Baronan seniorikonsultti Viivi Härköseltä puh. 050 5966328 tai laita hakemuksesi tulemaan pikimmiten, viimeistään kuitenkin 3.6.2018.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1133486
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.6.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kaustinen