Business Controller Japrotek Oy:lle
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2021

Pietarsaaressa toimiva Japrotek Oy Ab kehittää asiakkaidensa tuotantoprosesseja suunnittelemalla ja valmistamalla paineastioita kuten kolonneja, reaktoreita ja lämmönvaihtimia sekä suuria säiliöitä prosessiteollisuudelle. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen kokonaispalvelua, johon sisältyvät tuotteiden suunnittelu, tuotekehitys, valmistus, asennus sekä käynnistys-, huolto- ja varaosapalvelut. Japrotekin asiakkaina on globaalisti toimivia, maailman johtavia puunjalostus-, kemian ja metallurgisen energiateollisuuden yrityksiä.   Japrotek Oy Ab työllistää noin 55 henkilöä. Lisätietoja www.japrotek.fi

Oletko valmis ottamaan uusia haasteita vastaan? Tule meille töihin!

Haemme Japrotek Oy Ab:n palvelukseen Pietarsaareen

Business Controlleria

Vastaat yhtiön operatiivisesta kuukausi-, kvartaali- ja vuosiraportoinnista sekä osallistut budjetointi- ja ennusteprosesseihin. Projektiliiketoiminnan taloudellinen seuranta sisältäen projektilaskennan, kannattavuuden seurannan ja analysoinnin sekä taloudellisten kontrolliprosessien kehittämisen on myös olennainen osa tehtävää.  Tässä tehtävässä pääset työskentelemään läheisesti talousjohdon kanssa.

Odotamme sinulta kokemusta vastaavista taloushallinnon asiantuntijatehtävistä sekä soveltuvaa taloushallinnon koulutusta. Toimintatyyliltäsi olet määrätietoinen, analyyttinen ja vuorovaikutukseltasi avoin. Omaat luontaisen halun etsiä tietojärjestelmien kehitys- ja parannuskohteita ja laittaa ne myös käytäntöön. Nautit itsenäisestä ja vastuullisesta roolista ja sinulla on kyky toimia johdon tukena liiketalouden kehittämisessä ja analysoinnissa. Kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi englannin kielellä.

Tarjoamme:

- vakituisen työsuhteen, vastuullisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä
- kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä joustavan etätyömahdollisuuden                           
- mahdollisuuden kehittää itseäsi monipuolisten koulutusten kautta
- ammattitaitoisen tiimin tuen ja hyvän työilmapiirin sekä joustavan yrityskulttuurin                                             

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.12.2021 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1529612
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pietarsaari