Business Controller (Helsinki)
Elisa Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

Ymmärrätkö liiketoimintaa numeroiden kautta, olet analyyttinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot? Tämä tehtävä on sinua varten! 

Etsimme nyt Elisan Talous-yksikköön Business Controlleria toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään alkaen elokuussa 2021. Ensisijainen työpaikka on Helsingin Pasilassa, mutta työskentelemme joustavasti myös etänä. 

Tehtävässä toimit Business Controllerina Elisan liittymäliiketoiminta-tulosyksikössä vastuualueena laajakaistaliittymät ja laajakaistalaitteet. Tehtävässä vastaat taloudellisen tuloksen kuukausittaisesta raportoinnista ja analysoinnista, ennusteista sekä budjettien laatimisesta yhdessä liiketoiminnan kanssa. Pääset sparraamaan liiketoiminnan johtoa päätöksenteossa sekä osallistumaan kehitysprojekteihin ja strategiatyöhön. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä talousjohdon, liiketoimintajohdon sekä muiden Business Controllereiden kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

Uskomme että menestyt tässä tehtävässä, kun taustaltasi löytyy seuraavanlaisia asioita:

 • Soveltuvaa kaupallista korkeakoulututkintoa (KTM tai vastaava)
 • Vähintään muutaman vuoden työkokemus vastaavista Business Controllerin tehtävistä keskisuurissa tai suurissa yrityksissä
 • Osaamista analyysien, johtopäätösten sekä suositusten tekemisestä 
 • Vahvaa Excel- sekä talousjärjestelmäosaamista, esim. SAP, Anaplan, Qlikview ja Power BI
 • Vahvoja yhteistyö– ja vuorovaikutustaitoja
 • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Tehtävässä menestymistä tukee myös, jos:

 • Olet kiinnostunut yksityiskohtiin pureutumisesta, mutta pystyt kuitenkin nopeasti hahmottamaan kokonaiskuvan sekä kiteyttämään ja viestimään siitä olennaisen
 • Olet analyyttinen ja proaktiivinen sekä pysyt rauhallisena, huolellisena ja tarkkana myös kiireen alla
 • Olet tulos- ja kehityshakuinen sekä haluat kehittyä jatkuvasti omassa työssä
 • Olet kiinnostunut erilaisista järjestelmistä ja niiden kehittämisestä 
 • Lukujen ymmärtämisen ja analysoinnin lisäksi pystyt tuomaan laaja-alaista näkökulmaa vastuualueen toimintakenttään.

Mitä tarjoamme sinulle? 

Pääset kehittymään Business Controllerina ja vaikuttamaan Elisan liittymäliiketoimintaan todella mielenkiintoisessa roolissa. Saat tukea ja sparrausta sekä omalta tiimiltäsi että liiketoiminnasta, ja opit takuulla uutta. 

Elisa on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista - me elisalaiset arvostamme mm. jatkuvan parantamisen ja oppimisen kulttuuriamme sekä kannustavaa ja ystävällistä työilmapiiriämme, jossa jokainen saa aidosti olla oma itsensä. Meillä Elisalla on vahvat etätyöskentelyä tukevat käytännöt ja kannustamme joustavaan työntekoon. Tutustu täältä lisää Elisaan ja elisalaisiin!

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 12.5. Lisätietoja voit kysyä Sannalta (p. 045 1082 182 tai sanna.vilminko(a)elisa.fi). Soittoajat torstaina 6.5. klo 10-11 ja perjantaina 7.5. klo 13-14. Etenemme seuraavaan vaiheeseen eli videohaastatteluihin jo hakuajan lopulla sekä viikolla 19. Huomioithan, että teetämme tehtävään valittavalle henkilölle turvallisuusselvityksen (Turvallisuusselvityslaki (726/2014)) sekä huumausainetestin.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot