(Poistunut julkaisusta)

BUSINESS CONTROLLER, Helsinki
Verkkokauppa.com Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

Business controllerina tuotat tietoa, analyysejä ja ennusteita liiketoimintajohdolle. Vastaat ennuste- ja budjetointiprosesseista sekä niiden seurannasta. Osallistut kustannuspaikka-raportointiin ja sen kehittämiseen. Tehtävän laajus määrittyy hakijan osaamisprofiilin mukaan ja pääset vaikuttamaan oman toimenkuvasi sisältöön.

Vahvistamme pienen ja ketterän talousosaston controller-toimintojamme. Tehtävä on uusi ja pääset kehittämään sisäisen laskennan prosesseja itsenäisesti ja yhdessä kollegoiden kanssa. Lisäksi osallistut erilaisiin talousfunktion kehittämisprojekteihin. Business controller raportoi talousjohtajalle.

Olet oma-aloitteinen, aikaansaava ja analyyttinen tiimipeluri, joka osaa esittää liiketoimintaa kehittäviä ehdotuksia rakentavasti. Perustelet ehdotuksesi faktapohjaisesti ja olet kiinnostunut kehittämään analyysimenetelmiä.

Sinulla on hyvä paineensietokyky, omaksut nopeasti uusia asioita ja tartut monenlaisiin tehtäviin rutiineja kaihtamatta. Arvostamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta sekä näyttöjä sisäisen laskennan tehtävistä sekä raportointijärjestelmistä.

Odotamme eteenpäin katsovaa työskentelytapaa, mutta myös tottumusta numeroiden murskaamiseen ja analyyttisyyteen. Näet muutokset mahdollisuutena ja olet ratkaisukeskeinen. Omaat strategisen ajattelutavan ja olet myös hyvä kommunikointitaidoiltasi.

Arvostamme erityisesti vahvaa Excel-osaamista, vähittäiskaupan kokemusta sekä sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja laaja-alaisen tehtävän monipuolisten sisäisen laskennan asioiden parissa nuorekkaassa, menestyvässä ja vahvasti kasvavassa yrityksessä sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä Verkkokauppa.comin liiketoimintaa.

Jos kiinnostuit tehtävästä lähetä hakemus, CV ja palkkatoivomus 11.11.2018 mennessä osoitteeseen jussi.tallgren@verkkokauppa.com otsikolla ”Business Controller”. Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Jussi Tallgren 040-351 4088.

 

Tietosuojaseloste