(Poistunut julkaisusta)

Business Controller / Hakonen Solutions Oy, Vantaa
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Hakonen Solutions Oy (perustettu 1918) on erikoislogistiikka-alan yritys. Olemme erikoistuneet vaativien laitteiden ja kalusteiden käyttövalmispalveluihin koteihin ja toimistoihin. Toiminta ohjataan Vantaalta käsin missä Hakosella on 1 000 m2 toimistoa ja 10 000 m2 terminaali- ja varastotiloja. Muut omat toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Lahdessa, Tampereella ja Oulussa. Henkilökuntaa meillä on noin 300 ja 31.5.2019 päättyvällä tilikaudella liikevaihto ylittää 23 MEuroa.

Etsimme nyt Vantaalle sinua analyyttinen ja kehittämishakuinen

BUSINESS CONTROLLER

Tehtäväsi on uusi ja vastuisiisi kuuluu mm. laskentatoimen kehittäminen sisältäen prosessikohtaiset, asiakaskohtaiset sekä liiketoiminta- ja yhtiötasoiset kannattavuuslaskelmat, KPI-hierarkian kehittäminen ja käyttöpääoman seuranta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä liiketoimintamme kanssa tukien heitä analyysien, raporttien, budjettien sekä ennusteiden muodossa. Tehtäviisi kuuluu myös seurantatyökalujen kehittäminen. Pystyt tuottamaan erilaisia talouden analyysejä, sekä kiteytät tulokset selkeästi ja ymmärrettävästi sisäisille ja ulkoisille sidosryhmillemme.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista korkeakoulututkintoa ja sekä muutaman vuoden kokemusta business controlling-, liiketoiminnan analysointi- tai raportoinnin tehtävistä. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen, analyyttinen sekä aikaansaava tiimityöntekijä. Pystyt ymmärtämään isoja kokonaisuuksia, kiteyttämään olennaisen tiedon ja viestimään sen selkeästi eteenpäin. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää vahvoja IT-taitoja ja MS Excel -osaamista sekä sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen uuden tehtävän, jossa pääset oppimaan ja kehittymään myös itse. Hakosen arvolupaus on ”Poistamme huolesi.” Keskeiset arvomme ovat: Ihmiskeskeisyys, Asiakaslähtöisyys, Ammattimaisuus ja Halu erottua. Mikäli tunnet arvomme itsellesi sopiviksi, täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi hakupainikkeen kautta 19.5.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Nina Kalajoki puh. 020 746 9413.