(Poistunut julkaisusta)

Business Controller / Grano, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2020

Grano on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan. Grano palvelee valtakunnallisesti 22 paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yhtiössä työskentelee noin 1000 ammattilaista, ja sen liikevaihto on noin 130 miljoonaa euroa. www.grano.fi

Oletko sinä etsimämme innokas liiketoiminnan sparraaja? Haluatko hyödyntää aiempaa sisäisen laskennan kokemustasi ja olla mukana tukemassa Granon liiketoimintaa ja sen kasvua?

Haemme aktiivista ja oma-aloitteista

Business Controlleria

tukemaan liiketoimintaamme osuvilla analyyseilla ja laadukkaalla raportoinnilla. Vastaat itsenäisesti myyntiyksikkömme tukemisesta ja osallistut aktiivisesti johdon raportointiin. Myynnin controller-tehtävien ohella tuotat kuukausi- ja ad hoc -raportteja johdon ja hallituksen päätöksenteon tueksi. Lisäksi pääset kehittämään prosessejamme ja osallistumaan tiiviisti raportointijärjestelmän uudistukseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa liiketoiminnan kehittämiseen ja päätöksentekoon. Pääset kasvamaan kehittyvän yrityksen mukana ja vaikuttamaan tehtäväkenttääsi. Olet tärkeä osa taloushallinnon tiimiämme ja saat ympärillesi ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit. Työkulttuurimme on joustava ja meillä on hyvä tekemisen meininki. Ensisijainen työpaikka on Vallilan pääkonttorillamme, mutta granolaiseen tapaan teemme töitä sieltä, mistä se parhaiten itselle onnistuu.

Sinulla on jo 3–5 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä ja olet itsenäinen ammattilainen, joka kantaa vastuunsa ja toimittaa tehtävät aikataulussa. Verkostoidut ja vaikutat mielellään isossa organisaatiossa sekä uskallat haastaa ja tuoda näkemyksiäsi esille. Olet kehityshenkinen ja aktiivinen tiimipelaaja. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi tai KTM).

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Antti Uusitalo to 6.8. klo 10–12 ja ke 12.8. klo 10–12, puh. 050 598 2946. Voit olla yhteydessä myös MPS:n konsultteihin Satu Lannettaan pe 7.8. klo 10–11, puh. 020 746 9484 ja Sani Kaajakseen ti 11.8. klo 10–11, puh. 020 746 9453. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 16.8.2020 mennessä. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.