Business Controller, Fortum Oyj
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021
Haluatko päästä syventämään osaamistasi kansainvälisessä ja maineikkaassa energia-alan yrityksessä? Etsimme nyt analyyttistä ja rohkeaa Business Controlleria Fortumille vuoden 2022 syyskuun loppuun asti kestävään sijaisuuteen. Tehtävässä pääset monipuoliseen rooliin niin erilaisten projektien kuin päivittäisten rutiinienkin pariin. Mikäli olet numerotarkka, hyvät yhteistyötaidot omaava, sekä sinulla on kiinnostus päästä syventämään osaamistasi Business Controllerin tehtävissä, hae paikkaa! Työ alkaa mahdollisimman pian.
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään Fortumin Recycling and Waste Solutions liiketoiminnan parissa. Tehtävässä työskentelet sisäisen- ja ulkoisen laskennan parissa, osallistut erilaisiin projekteihin ja tuet liiketoimintaa talousasioissa. Työskentelet ennusteiden ja muiden laskelmien teossa, analysoit ja valmistelet lukuja sekä työskentelet myös taloushallinnon rutiininomaisempien tehtävien parissa.
Vastikään toteutettu organisaatiouudistus ja siihen liittyvät vaatimukset ovat tärkeässä osassa työtehtävääsi. Työtehtäväsi sisältö muotoutuu tarkemmin osaamisesi sekä kokemuksesi mukaan. Varmaa kuitenkin on, että työtehtävät ovat mielenkiintoisia ja vaihtelevia! Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä työskentelemään ammattitaitoiseen ympäristöön ja kerryttämään arvokasta kokemusta isosta pörssiyhtiöstä.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisessa ympäristössä
* Monipuoliset työtehtävät ja osaavan tiimin tuen
* Tilaisuuden päästä työskentelemään suureen kotimaiseen pörssiyhtiöön

TYÖNKUVA
Työtehtäväsi muodostuvat mm. seuraavista kokonaisuuksista:
* Sisäisen ja ulkoisen laskennan tehtävät
* Ennusteiden tekeminen sekä erilaiset analyysit
* Projektiluontoiset tehtäväkokonaisuudet
* Liiketoiminnan ja myyntiorganisaation tukeminen
* Taloushallinnon ja raportoinnin päivittäiset tehtävät
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme tehtävään henkilöä, joka ei pelkää haasteita vaan uskaltaa ja haluaa päästä kehittymään. Olet persoonaltasi rohkea ja periksiantamaton sekä työskentelet organisoidusti. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä, arvostamme kokemusta Business Controllerin tai Controllerin tehtävistä. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Hyvät tietotekniset taidot nähdään eduksi tehtävässä.

Toivomme sinulta:
* Relevanttia koulutustaustaa (kuten kauppatieteet)
* Aiempaa kokemusta taloushallinnon vastaavista tehtävistä
* Kokemusta ja osaamista projektinomaisesta työskentelystä
* Rohkeaa vuorovaikuttamista sekä halukkuutta ottaa vastuuta

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Sijaisuus, ainakin syyskuuhun 2022 asti.
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work Fortumin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Fortum on Suomen johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen. Lisäksi Fortum tarjoaa asiantuntijapalveluita energia-alan yrityksille auttaen heitä tekemään järkeviä energiavalintoja. Lue lisää Fortumista täältä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot