(Poistunut julkaisusta)

Business controller Finland
Vaasan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018

Nykyisen toimenhaltijan siirtyessä yhtiössä toisiin tehtäviin haemme business controlleria osaksi controller -tiimiämme pääkonttoriimme Helsingin Salmisaareen.

Tehtävässäsi vastaat Vaasan Oy:n Suomen tuoreleipäliiketoiminnan taloudellisesta raportoinnista ja tuloksen analysoinnista yhdessä alaistesi ja kollegoidesi kanssa. Huolehdit maatasoisesta controller – tehtävästä, toimit aktiivisena yhteistyökumppanina Suomen kaupalliselle organisaatiolle sekä ohjeistat ja kehität kaupallista controller – toimintoa Suomessa ja Baltiassa. Lisäksi vastaat kaupallisten toimintojen ennuste- ja budjetointiprosesseista sekä niiden raportoinnin kehittämisestä. Olet keskeinen henkilö S&OP prosessissa ja sen kehityksessä omalla vastuualueellasi. Kuulut Suomen tuoreleipäliiketoiminnan johtoryhmään.

Odotamme sinulta vahvaa ja monipuolista taloushallinnon osaamista sekä valmiutta ottaa omistajuus merkittävän kokoluokan liiketoiminnan taloudellisista luvuista. Kommunikoit selkeästi ja olet valmis myös haastamaan kumppaneitasi rakentavalla tavalla. Odotamme kehityshaluista otetta ja kykyä viedä asiat loppuun omalla vastuualueellasi. Tehtävässä toimiminen edellyttää vahvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävässä toimit esimiesasemassa, joten esimieskokemus katsotaan eduksi. Raportoit tehtävässäsi head of business controllingille.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn johtavien leipämerkkien parissa kansainvälisessä yrityksessä ja innostavan työyhteisön, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi ja saada asioita tapahtumaan.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydämme toimittamaan oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.7.2018 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä.