(Poistunut julkaisusta)

Business Controller / Fennia, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019


Fennia - Yrittämistä ja elämää varten

Olemme yritysten, yrittäjien ja kotitalouksien taloudellisen turvallisuuden kumppani. Työntekijänä olet tärkeä osa joukkuettamme, jolla on asenne kohdallaan ja innostunut ote työhön. Juuri nyt uudistumme voimakkaasti ja etsimme joukkoomme lisää kehittymis- ja kehittämishaluisia fennialaisia. Fennia-konsernin palvelut tuottavat Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia, Henki-Fennia, Fennia Varainhoito Oy, Fennia-palvelu Oy sekä Fennia Kiinteistöt Oy.

Haemme nyt kokenutta ja liiketoimintalähtöistä

Business Controlleria

vastaamaan itsenäisesti liiketoimintayksikkönsä sisäisestä laskennasta.

Vastuullasi on liiketoimintayksikön taloudellisten tietojen analysointi ja niiden jalostaminen liiketoiminnan päätöksenteon tueksi sekä taloudensuunnittelu. Työhösi kuuluu sekä kuukausi- että ad hoc -raportointia, ennusteiden laatimista ja budjetointia sekä kulujen seurantaa. Osallistut raportoinnin sekä prosessien kehittämiseen yhteistyössä muun organisaation kanssa. Kuulut controller-tiimiin ja toimit osana liiketoimintayksikön johtoryhmiä.  

Sinulla on vähintään muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä, ymmärrät liiketoimintaprosesseja ja hyödynnät sujuvasti työssäsi it-järjestelmiä. Erityisesti arvostamme kokemusta projektilaskennasta sekä vahvaa teknologiaymmärrystä. Olet kiinnostunut talouden prosesseista, sinulla on rohkeutta kyseenalaistaa asioita ja etsit jatkuvasti tapoja viedä toimintaa seuraavalle tasolle. Vahvan asiaosaamisen lisäksi toivomme sinulta itsenäistä ja järjestelmällistä otetta työhön, kokemusta kehittämistyöstä sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. KTM).

Tarjoamme sinulle avainroolia johdon päätöksen teon tukena ja mahdollisuuden olla tukemassa Fennian strategista muutosta. Pääset mukaan vaikuttamaan liiketoiminnan kehittämiseen sekä kehittymään myös itse. Työssäsi sinulla on osaavan tiimisi tuki ja modernit toimitilat Pasilan pääkonttorillamme.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Group Business Controller Virpi Hytönen pe 11.10. klo 15–16 ja ti 15.10. klo 13–14, puh. 040 511 3566. Voit olla yhteydessä myös MPS:n konsultteihin Sani Kaajakseen ma 14.10. klo 14:30–16 ja pe 18.10. klo 12–13:30, puh. 020 746 9453 ja Heidi Paloon ti 15.10. klo 8:30-9:30, puh. 020 746 9628. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 21.10.2019 mennessä.