(Poistunut julkaisusta)

Business Controller / Espoon Asunnot
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2020

Espoon suurimpana vuokra-asuntojen tarjoajana Espoon Asunnot on tuttu toimija monelle espoolaiselle. Omistamme yli 15 500 asuntoa eri puolilla Espoota ja niissä asuu noin 30 000 espoolaista. Rakennamme uusia asuntoja jatkuvasti, sillä tavoitteena on aloittaa 400 uuden asunnon rakentaminen vuosittain. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 140 miljoonaa euroa.

Espoon Asuntojen palveluksessa työskentelee yli sata asumisen, rakennuttamisen ja ylläpidon ammattilaista ja meillä työyhteisössämme hyvä henki. Nyt haemme uudistuvaan taloustiimiimme liiketoimintalähtöistä Business Controlleria. Olisitko se juuri sinä? 

Business Controller 

Kyseessä on uusi tehtävä, jossa tulet vastaamaan sisäisen raportoinnin ja mittaamisen sekä ennuste- ja budjetointiprosessin kehittämisestä. Työskentelet yhteistyössä liiketoimintayksiköiden kanssa ja huolehdit tiedon tuottamisesta liiketoiminnan päätöksiin. Olet liiketoimintasuuntautunut ja kannustava tekijä, ja kykenet haastamaan liiketoimintaa ammatillisella näkemyksellä.

Tehtävässä menestyt, kun sinulla on jo useamman vuoden kokemus sisäisen laskennan tehtävistä sekä halu kehittää toimintaa ja yhdessä tekemistä. Katsomme eduksesi myös kokemuksen järjestelmäprojekteista (esim. BI). Hahmotat hyvin suuriakin kokonaisuuksia ja osaat jakaa niitä osatavoitteiksi. Sinulla on kyky viedä kehittämishankkeita tai niiden osia energisesti eteenpäin yhteistyössä sisäisien ja ulkoisien sidosryhmien kanssa.

Olet etsimämme henkilö, jos olet

  • työskentelyotteiltasi tarkka ja aikaansaava,
  • yhteistyökykyinen ja vuorovaikutteinen,
  • sinnikäs,
  • positiivinen ja ratkaisukeskeinen ja
  • valmis sitoutumaan arvoihimme, jotka ovat halu palvella, onnistumisen iloa ja kestäviä tekoja.

Toivomme sinulla olevan

  • soveltuva koulutus (alempi tai ylempi korkeakoulututkinto, mielellään laskentatoimesta),
  • hyvä suomen ja englannin kielen taito sekä
  • monipuolinen järjestelmien hallinta ja Excel-osaamista

Tarjoamme sinulle uuden tehtävän, helposti mukaansa tempaavan työyhteisön ja työpaikan hyvien kulkuyhteyksien päässä Isossa Omenassa. Meillä on kattava työterveyshuolto ja monipuoliset työsuhde-edut, joita voit hyödyntää vapaa-ajan harrasteissa. Huomioithan, että olemme savuton työpaikka.

Jos tehtävä kuulostaa mahdollisuudelta, jota olet etsinyt ja johon haluat tarttua, lähetä hakemuksesi viipymättä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä talousjohtaja Milla Kalmilta, milla.kalmi@espoonasunnot.fi, puhelimitse 050 410 7744, 1.6. klo 10-11 ja 5.6. klo 14-15 sekä muina aikoina MPS-konsultti Sari Salojärveltä, sari.salojarvi@mps.fi. Voit sopia Sarin kanssa myös puhelinajan sähköpostitse.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 11.6.2020 klo 9 mennessä.