BUSINESS CONTROLLER / CONTROLLER
JPV-Engineering Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

JPV-Engineering on vahvasti kasvava yritys ja nyt haemme uuteen tehtävään Business Controlleria. Haluatko tuottaa taloudellista informaatiota päätöksenteon tueksi vauhdikkaassa ympäristössä?

Kasvumme johdosta ja tueksi haemme uuteen tehtävään Business Controlleria. Vastaat ennen kaikkea sisäisestä laskennastamme, mutta toivomme sinulta osaamista myös ulkoisen laskennan tehtävistä. Tehtäviisi kuuluu budjetointi, ennusteet (esim. tulos- ja kassavirtaennusteet), seuranta, raportointi, taloudellisen information tuottaminen sekä hinnoittelu yhdessä projektipäälliköiden ja toimitusjohtajan kanssa. Tuot näkemyksellisyyttä ja asiantuntemusta sekä sparraat ja neuvot yrityksemme johtoa tuottamasi tiedon sekä kokemuksesi perusteella. Tehtävä on uusi ja odotettu, joten pääset myös itse luomaan työnkuvaasi. Toivomme, että sinulla on intoa ja osaamista kehittää talouden ohjaamista ja prosesseja, mittarointia sekä taloushallintoamme kokonaisuudessaan.

Odotamme sinulta muutaman vuoden kokemusta sisäisen laskennan tehtävistä. Olisi erinomaista, jos sinulla olisi kokemusta joko projektiliiketoiminnasta tai rakentamisesta toimialana. Koulutukseltasi olet todennäköisesti KTM tai tradenomi. Työpaikkasi sijaitsee Aurassa ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle. Pääset itse vaikuttamaan tehtävänkuvaasi ja lopullinen työnkuvasi sekä tehtävänimikkeesi määräytyy kokemuksesi mukaan. 

Tervetuloa mukaan kasvavan yritykseen keskeiseen rooliin! Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, mahdollisuuden aktiivisesti kehittää sekä omaa ammattitaitoa että yrityksemme taloushallintoa

Haussa meitä avustaa Mercuri Urval. Halutessasi keskustella tehtävästä, ota yhteyttä Petra Naavalinnaan Mercuri Urvalilla.Petra (puh. 040 5191 448) on varmimmin tavoitettavissa ke 16.6. klo 13-14, ti 22.6. klo 8-9 ja ma 28.6. klo 16-17. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään ti 29.6.2021 osoitteessa www.mercuriurval.fi, viitenumerolla FI-16208.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot