Business Controller / CFO Brasiliaan
Salcomp

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Etsimme nyt sinua dynaaminen

BUSINESS CONTROLLER / CFO

BRASILIAAN

Tehtävässäsi toimit Brasilian maayhtiön toimitusjohtajan ”oikeana kätenä”. Pääpaino tehtävissäsi on business controlling -toiminnoissa ja niiden kehittämisessä sekä johdon tukemisessa tehokkuuden parantamiseen liittyvissä kehityshankkeissa. Johdat n. 10 hengen vahvuista talousorganisaatiota ja kuulut maayhtiön johtoryhmään. Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle sekä matriisissa koko konsernin CFO:lle.

Odotamme sinulta vähintään 10 vuoden kokemusta vaativista Business Controller -/CFO -tasoisista tehtävistä kansainvälisessä teollisessa ympäristössä. Aikaisempi kokemus ulkomailla työskentelystä on sinulle lisäetu. Toivomme, että sinulla on kokemusta kehityshankkeista, joissa mm. kannattavuuden parantaminen on ollut keskiössä. Sinulla on erinomainen suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito, portugalin kielen hallinta katsotaan lisäeduksi. Olet toiminnassasi liiketoimintalähtöinen ja kykenet määrätietoisesti viemään kehityshankkeita eteenpäin.

Sinulle tarjotaan haasteellista ja kiinnostavaa tehtävää dynaamisessa ja kansainvälisessä ympäristössä, jossa pääset vaikuttamaan myös liiketoimintaan ja sen kehittämiseen ja jossa voit jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa Arespartnersin seniorikonsultti Erkki Levä puh. +358 (0)40 181 9695. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi/aresnets  29.5.2019 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268783
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Ulkomaat/Brasilia, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Lappi, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Uusimaa, Varsinais-Suomi, Ulkomaat/Etelä-Afrikka, Ulkomaat/Euroopan unioni, Ulkomaat/Argentiina, Ulkomaat/Australia, Ulkomaat/Irlanti, Ulkomaat/Venäjä, Ulkomaat/Yhdistynyt kuningaskunta, Ulkomaat/Yhdysvallat