(Poistunut julkaisusta)

Business Controller / Business Partner, Neste Oyj
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019
Nesteellä konsulttimme ovat kehuneet mahdollisuutta kehittyä, ottaa vastuuta ja näyttää kyntensä. Tässä tehtävässä työskentelet itsenäisessä ja vastuullisessakin business partner roolissa, vastaten yhden liiketoiminta-alueen raportoinnista. Toimit tämän liiketoiminta-alueen myyntiorganisaation tukena ja tuot omaa talouden puolen näkemystäsi johtotasolle. Työtehtäväsi ovat business controlling tehtäviä ja roolissasi toimit liiketoiminnalle partnerina hoitaen kaupallisen raportoinnin.
KUVAUS
Tässä tehtävässä työskentelet tiimissä, jonka vastuulla on öljytuotteiden kaupallinen raportointi. Työskentelet yhden liiketoiminta-alueen business partnerina. Teet läheisesti yhteistyötä liiketoiminnan vetäjän ja myynnin kanssa. Olet osa Business Finance tiimiä Keilarannassa. Työssäsi olet viikoittain yhteydessä ulkomaille, matkustamista tehtävässä on kuitenkin hyvin vähän (2-3 matkaa vuodessa).

Tarjoamme


* Mahdollisuuden työskennellä controlling tehtävissä, liiketoiminnan partnerina
* Kansainvälisen työympäristön
* Itsenäisen ja mielenkiintoisen roolin, upea tilaisuus ammatilliselle kehittymiselle


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Business Controllerin / Business Partnerin tehtävät
* Yksikön kuukausi closing
* Yksikön raportointitehtävät (kuukausiraportit, ad hoc raportit)
* Myyntiorganisaation tukeminen
* Organisaation kehitysprojekteihin osallistuminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Aiempaa kokemusta controlling tehtävistä, 2 vuotta tai yli
* Tehtävään soveltuva koulutustausta
* Kyky johtaa omaa työtään
* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Sujuva kirjallinen ja puhuttu suomi ja englanti


Katsomme eduksi osaamisen SAP- / Hyperion- / Microsoft BI-ohjelmistoista. Lisäksi aiempi kokemus kirjanpidon ja konserniraportoinnin tehtävistä katsotaan eduksi.

Muuta tietoa


* Aloitus: Heti kun mahdollista
* Kesto: määräaikainen 12 kuukautta, jatko mahdollinen
* Sijainti: Keilaranta, Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Nesteen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää [Academic Workille]
(mailto:krn02@academicwork.fi){target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Neste{target="_blank"}