Business Controller / Bladefence Oy, Vantaa
MPS-Yhtiöt

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2021

Vuonna 2011 Helsinkiin perustettu Bladefence Oy tarjoaa uusimman teknologian korjaus- ja huoltomenetelmiä tuuliturbiinien lavoille. Yritys on erikoistunut lapojen suorituskyvyn ja pitkäaikaisen kestävyyden maksimoimiseen. Voimakkaasti kasvavalla tuulivoima-alalla Bladefence Oy on yksi tunnetuimmista itsenäisistä palveluntarjoajista maailmanlaajuisesti. Bladefence käyttää toiminnassaan edistyneitä nostolaitteita, sekä viimeisimpiä teknisiä korjausmenetelmiä. Yhdessä nämä mahdollistavat tehokkuuden, toiminnan vaikeissa sääolosuhteissa ja minimoivat turbiinin huoltoajat. Bladefence toimii tällä hetkellä kaikkialla Euroopassa, Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Yrityksen toimistot sijaitsevat Helsingissä, Torontossa ja Chicagossa. Bladefence Oy on osa Janneniska Group’ia, jonka yhteenlaskettu liikevaihto oli 13 M€ vuonna 2020. Katso lisätietoja www.bladefence.com.

Vahvistamme nyt organisaatiotamme ja haemme

Business Controlleria

tukemaan ja kehittämään liiketoimintaamme ja talouteen perustuvaa päätöksentekoa. Analysoit liiketoimintamme taloudellista tietoa ja jalostat sitä hyödynnettäväksi. Monipuolisiin tehtäviisi kuuluu mm. projekti- ja jälkilaskentaa, kuukausi- ja kvartaaliraportointia sekä ad hoc -selvityksiä ja laskelmia. Lisäksi pääset osallistumaan erilaisiin kehitysprojekteihin sekä taloushallinnon prosessien ja työkalujen kehittämiseen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajan ja talousjohtajan kanssa.

Arvostamme taustassasi useamman vuoden kokemusta vastaavista vaativista taloushallinnon asiantuntijatehtävistä. Eduksesi on aiempi kokemus palvelu- ja huoltoliiketoiminnan taloushallinnon tehtävistä. Sinulla on vankka laskentatoimen osaaminen, kaupallinen korkeakoulututkinto sekä erinomaiset tietotekniset valmiudet. Työssäsi pääset aktiivisesti käyttämään englantia ja suomea, joten hallitset molemmat kielet sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti. Olet itsenäinen ammattilainen, joka kantaa vastuunsa ja toimii proaktiivisesti. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja työskentelet tuloksellisesti ja tavoitteellisesti. Olet analyyttinen ja hahmotat hyvin lukujen takana olevat olennaisuudet ja kokonaisuudet.

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen tehtäväkentän, hyvän työyhteisön sekä erinomaiset kehittymismahdollisuudet tehtävissäsi. Pääset vaikuttamaan liiketoiminnan kehittämiseen ja päätöksentekoon. Saat mahdollisuuden rakentaa roolista oman näköisesi kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessämme.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Satu Lannetta pe 4.6. klo 12–13, ke 9.6. klo 12–13 ja ma 14.6. klo 11–12, puh. 020 746 9484. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta 14.6.2021 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot