(Poistunut julkaisusta)

Business Control & Development
Mehiläinen Hoivapalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Haussa vahvistus Mehiläinen Hoivapalveluiden Business Control & Development – tiimiin kantamaan tulosvastuuta ja kehittämään liiketoimintaa, painotusalueena analytiikka ja BI.

Haluatko olla rakentamassa kasvavaa liiketoimintaa sote -alan murroksessa? Haluatko ratkoa väestön kiihtyvän ikääntymisen tuomia haasteita luomalla kestäviä ja laadukkaita palveluratkaisuja? Oletko vahva tiimipeluri, joka nauttii itsensä haastamisesta ja jyrkästä oppimiskäyrästä?

Tässä roolissa toimit liiketoimintajohdon aisaparina tuottamalla analyyseja ja raportteja sekä auttamalla jalkauttamaan muutoksia. Pääset osallistumaan hoivapalveluiden laajennetun johtoryhmän työskentelyyn sekä yrityskohteiden arvonmääritykseen ja integrointiin. Olet suoraan bisneksen ytimessä ja avaintekijä liiketoiminnan kannalta kriittisissä kehitysprojekteissa. Teet yhteistyötä ja ajat muutosta niin ylimmän johdon kuin muiden hoiva-alan konkarien kanssa.

Tämä on ideaalihomma analyyttiselle, uteliaalle ja hyvällä sosiaalisella silmällä varustetulle tyypille, joka näkee itsensä rakentamassa tulevaisuuden kasvuliiketoimintaa sote-sektorilla. Tehtävään haetaan työuran alkuvaiheessa olevaa tai useamman vuoden työkokemuksen omaavaa henkilöä. Edellytämme kaupallista, teknistä tai muuten soveltuvaa korkeakoulutusta. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Työkokemus tai harrastuneisuus ohjelmoinnista sekä raportoinnin kehittämisestä lasketaan vahvuudeksesi. Liitä hakemukseesi CV ja opintorekisteriote.

Hakemukset 15.9. mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta. Paikka täytetään sopivan hakijan löytyessä.

Anni Iso-Mustajärvi
Head of business control and development, Mehiläinen Hoivapalvelut
p. 044 270 3691, anni.iso-mustajarvi@mehilainen.fi.