(Poistunut julkaisusta)

Business Consultant (Analytics)
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Digia on kasvava ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan digitaalisesti. Meitä digialaisia on yli 1000, ja joukkomme kasvaa koko ajan. Digian liikevaihto vuonna 2018 oli 112 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). Rakennamme yhteispelillä maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu.  Digian Analytics-yksikkö vahvistuu ja kasvaa voimakkaasti myös, olemme jo yli 60 analytiikan ammattilaisen tiimi. Uskomme maailmaan, jossa arvo luodaan ekosysteemeissä dataa älykkäästi hyödyntäen.


Etsimme sinua, Liiketoimintakonsultti 

mielenkiitoisiin tiedolla johtamisen ja data-analytiikka hankkeisiin sekä vetämään että toteuttamaan projekteja asiakkaillemme.

Vahvoilla olet mikäli: 

  • Sinulla on vahva liiketoiminnan ymmärrys sekä domain-osaaminen esimerkiksi taloustoiminnoista, myynnin tai markkinoinnin toiminnoista tai asiakkuuksien hallinnasta tai muulta toimialalta
  • Olet jo kartuttanut tietämystä analytiikan hyödyntämisestä käytännön työelämässä ja haluat jakaa tätä tietämystä eteenpäin
  • Innostut myynnistä ja merkityksellisen tiedon tuottamisesta
  • Olet kiinnostunut teknologiasta ja kurkkaat mielelläsi myös konepellin alle, vaikket itse jokaista teknistä toteutusta koodaisikaan
  • Käsitteet kuten BI, analytiikka, data lake ja pilvipalvelut ovat tuttuja

Hakuaika päättyy 24.11.2019 mutta haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuajalla, joten ethän jätä hakemuksen laittamista viime tinkaan. Lisätietoja antaa tarvittaessa Jussi Rautjärvi puh. +358503062515. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@digia.com.

Miksi Digia?

Vahvuutemme tiiminä on kyky toimia ja tehdä, emme halua luoda paperikonsepteja, joita kukaan ei lopulta käytä.  Teemme tiedosta johtamisen ja toiminnan työkalun. Asiakkaisiimme pääset tutustumaan täällä. Opimme koko ajan lisää yhdessä ja jokainen digialainen on asenteeltaan Senior Trainee. Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme!

Olemme yli tuhannen hengen kasvava kotimainen yhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan ratkaisuvalikoiman parissa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän, joten saat tietenkin myös joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut. Parasta antia ovat tietysti mahtavat työkaverit kuten esimerkiksi Mikko ja Minna. Rekrytointivaiheen viimeisessä osassa pääset aina halutessasi tapaamaan myös tiimin edustajan! Tekemisestämme ja projekteistamme löydät paljon lisää tietoa täältä.

Töitä tulet tekemään toimistoltamme Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä tai Turussa, asiakkaidemme tiloissa tai kodistasi käsin. Asiakkaamme sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla. Tutustu meihin lisää Instagramissa @digiaonline .