(Poistunut julkaisusta)

Business Coach
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Aalto Startup Center on toiminut yrityskiihdyttämönä startupeille yli 20 vuotta. Kiihdyttämö hyödyntää Aalto-yliopiston tarjoamaa poikkitieteellistä osaamista muotoilusta, liiketoiminnasta ja teknologiasta sekä kuuden yliopiston osaamista ja verkostoja. Aalto Startup Centerissä luodaan liiketoimintaa business generator -palvelumallilla, ja mukana on asiakasyrityksiä sekä Aallon kaupallisista tutkimusprojekteista että sen ulkopuolelta. Tällä hetkellä Aalto Startup Centerissä on noin 40 yritystä, joista 10 toimii avaruusteknologiaan erikoistuneen ja Aalto Startup Centeriin kuuluvan Esa BIC Finlandin alla. Aalto Startup Centerin toimitilat sijaitsevat Espoon Otaniemessä Aalto-yliopiston A Gridissä.Onko sinulla kokemusta ja näkemystä menestyksellisen tiimin rakentamisesta?


Oletko business-orientoitunut startuppien liiketoimintaosaaja tai onko sinulla kokemusta tutkimuksen/teknologian kaupallistamisesta?


 


Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme


Business Coach


Haemme Aalto-yliopiston Startup Centeriin tiiminrakennuksen ja kaupallistamisen ammattilaista, jolla on intohimoa yritysten kannattavan liiketoiminnan rakentamiseen.


Aalto Startup Centerin yrityskiihdyttämö toimii innovatiivisten startup-yrittäjien kasvuympäristönä. Toimintamme fokus on tarjota asiakasyrityksille korkealaatuista liiketoimintaneuvontaa ja valmennusta sekä yhteyksiä rahoittajiin ja sidosryhmäkumppaneihin osana metropolialueen yrittäjyysekosysteemiä. Vastuullasi on Aalto Startup Center -yrityskiihdyttämön kehittämän Business Generator -palvelumallin mukaiset asiantuntijan tehtävät (mm. tiiminrakennus, kommunikaation ja kompetenssien kehittäminen, verkostojen rakentaminen) sekä korkealaatuinen asiakaspalvelutyö yritysneuvojana.


Vastuullasi on tukea myös yliopistosta syntyvien innovaatioiden kaupallistamista erityisesti oikean ja kokeneen kaupallistajan löytämiseksi tiimiin. Tiiminrakennus ja business mentoreiden löytäminen ovat myös keskeisiä työtehtäviäsi. Toimimme kiinteässä yhteistyössä Aallon innovaatiopalveluiden kanssa. Tarjoamme Business Finlandin rahoittamien TUTLI-hankkeiden (Tutkimuksesta uutta liiketoimintaa) tueksi palveluita ja osaamista jo rahoituksen hakuvaiheessa, projektin aikana sekä mahdollisuuden tulla Aalto Startup Centerin toimintaympäristöön yrityksen perustamisvaiheessa.


Tarjoamme eturivin näköalapaikan huippuyliopistossa ja mielenkiintoisen työn startupyritysten ja tutkimuksesta syntyvien innovaatioiden parissa. Työtehtävä on uusi ja täydentää osaltaan From Ideas To Impact™ -palvelukonseptia innovaatioekosysteemissä.


Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Toimit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.


Kiinnostuitko? Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetä motivointikirjeesi ja CV:si Aalto-yliopiston verkkosivuilla olevan linkin kautta ("Hae nyt!") 30.9.2019 mennessä.


Lisätietoja tehtävästä antaa päällikkö Marika Paakkala, marika.paakkala@aalto.fi, puh. 040 829 2286.


Lisää Aalto-yliopistosta ja Aalto Startup Centeristä:


www.aalto.fi
www.startupcenter.fi
www.agrid.fi
https://esabic.fi/


Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoossa.