(Poistunut julkaisusta)

Business Coach, Oulu
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Haemme nyt Palvelukeskus & Prosessit -organisaatioon, Pankkitoiminnan Contact Centeriin Ouluun vakituiseen työsuhteeseen

BUSINESS COACHIA

Business Coachin tehtävässä vastaat pankkitoiminnan palveluiden suunnitelmallisesta valmentamisesta, osallistut vastuualueesi neuvontaan ja työntekijöiden kouluttamiseen ja perehdyttämiseen sekä tuet työssäsi päivittäisjohtamisen malleja. Tehtävän tavoitteena on laadun, tehokkuuden ja suorituksen tukeminen pankkipalvelussa. Havainnoit ja seuraat toimintaa sekä raportoit mahdollisista poikkeamista esimiehellesi ja muille tarvittaville tahoille. Viestit eteenpäin osaamisen kehitystarpeita ja osallistut osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden suunnitteluun ja toteutukseen.

Tehtävässä osallistut myös palveluntuottamiseen ja asiakaspalveluun oman ammattiosaamisesi säilyttämiseksi.

Mitä odotamme sinulta

Odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä kykyä tulokselliseen valmentamiseen ja siten erinomaisia valmennustaitoja ja valmentavaa otetta. Lisäksi odotamme erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja oman vastuualueen, pankkitoiminnan, tuotteiden ja järjestelmien erinomaista hallintaa. Arvostamme myös oman vastuualueen lainsäädännön tuntemista.

Korostamme valintakriteereissä:

  • Ennakkoluulottomuus ja muutosvalmius
  • Paineenhallintakyky sekä omatoiminen ja itseohjautuva työskentelyote
  • Yhteistyö- ja organisointikyky
  • Hyvät vuorovaikutus ja ihmistuntemustaidot
  • Tehokas ajankäytön hallinta
  • Myynnillisyys ja tavoitteellisuus
  • Hyvä suullinen ja kirjallinen viestintätaito

Tehtävä edellyttää myös matkustusvalmiutta muutamana päivänä kuukaudessa.

Mitä saat meiltä

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän uuden OP -toimintamallin ytimessä. Tarjoamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi ovat myös esimiehesi ja muut Business Coach -kollegasi, et siis jää tehtävässä yksin.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko tehtävästä tai jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa Riitta Ahonjoki (puhelinnumero 044 531 3744) keskiviikkona 13.3. klo 13-14 ja perjantaina 15.3. klo 14-15.

Hae tehtävää 17.3.2019 mennessä OP:n Urasivuston kautta.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.