Business Coach, monialainen
Business Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2021

TEHTÄVÄSI MONIALAISEN BUSINESS COACHIN ROOLISSA ON

 • tunnistaa yrityksiä, joilla on potentiaalia kansainväliseen menestykseen
 • sparrata ja auttaa yrityksiä niiden kasvupolulla
 • tarjota asiakasyrityksillesi soveltuvia Business Finlandin ja kumppaneiden palveluita
 • osallistua rahoituspäätösten valmisteluun
 • toimia Business Finlandin yhteyshenkilönä alueellisten kumppaniemme suuntaan.

MITÄ ODOTAMME SINULTA

Olet ihminen, joka ajattelee ja innostuu, tarvittaessa isostikin. Teet työsi sisulla. Etsit ja löydät ratkaisuja, perustelet ja kommunikoit näkemyksesi tarvittaessa rohkeasti.  Sinulla on erinomaiset yhteistyö- sekä vuorovaikutustaidot ja olet kuunteleva ja sparraava.  Verkostoituminen merkitsee sinulle jatkuvaa kehittymistä ja uusia, tuoreita näkökulmia. Uskot yhteistyöhön ja arvostat ihmisiä. Osaat kiittää ja antaa rakentavaa palautetta. Haluat oppia uutta ja jakaa osaamistasi asiakkaiden ja työyhteisön hyödyksi.

Odotamme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa ja työkokemusta mielellään luoviin aloihin / ICT-alaan liittyvästä B2B- tai B2C-liiketoiminnasta kansainvälisessä ympäristössä. Tunnet liiketoiminta-alueen toimintamallit ja kasvuun ja kansainvälistymiseen liittyvät sudenkuopat ja olet valmis perehtymään myös muihin liiketoiminta-alueisiin. Viihdyt nopeatempoisessa työssä erityyppisten yritysten parissa, ja start-up- ja pk-yritysten kasvun tukeminen on intohimosi. Tuot tuoretta ja uudistavaa osaamista työyhteisöömme ja pystyt työskentelemään sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Business Finlandissa pääset näkemään Suomen ja koko maailman elinkeinoelämän kirjon. Olet mukana auttamassa suomalaisia yrityksiä kansainvälistymään ja tekemään kotimaisesta kilpailuympäristöstä vetovoimaisempaa. Työllämme on suuri vaikutus koko Suomen tulevaisuudelle. Osana kansainvälistä ja monikulttuurista työympäristöä tapaat kollegoja eri maista ja pääset kurkistamaan eri toimialoille. Monipuolisena organisaationa pystymme kehittämään työtehtäviä ja edistämään uraunelmiasi.

 

LISÄTIEDOT

Tehtävän toimipaikka on Kuopio, Joensuu, Mikkeli tai Lappeenranta. Myös muut Business Finlandin toimipaikat ovat mahdollisia. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2023 saakka.

Lisätiedot: Senior Director Juha Pulkkinen, puh. +358 (0)44 436 8043, tavoitettavissa ti 13.7. klo 9-11 ja ke 14.7. klo 9-11

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 6.8.2021.

 

Osana rekrytointiprosessia toteutamme valitulle hakijalle tämän suostumuksella turvallisuusselvityksen (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Katso lisätietoa osoitteesta http://www.supo.fi/turvallisuusselvitykset.

Business Finlandin tulee toimia puolueettomasti ja uskottavasti. Täten tietyt tehtävät voivat muodostaa esteen Business Finlandin tehtävissä toimimiselle. Tutustu tarkemmin Business Finlandin sidonnaisuuslinjauksiin

 

www.businessfinland.fi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1470713
 • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Joensuu, Kuopio, Lappeenranta, Mikkeli