(Poistunut julkaisusta)

Business and Pricing Analyst
Oy Teboil Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Etsimme Oy Teboil Ab:n pääkonttorille Vantaalle aktiivista ja kehittymishaluista Business and Pricing -analyytikkoa tukemaan Teboilin kaupallista organisaatiota. Tehtävänkuva on monipuolinen, jossa henkilö pääsee näkemään suuren yrityksen toiminnot tuotehinnoittelusta sisäiseen raportointiin ja analysointiin yli liiketoimintarajojen.

Tehtäviisi kuuluu Teboilin myyntiyksiköiden myynti- ja kateanalyysit, johdon tukeminen taloudellisen tiedon avulla ja tarvittavien selvitysten ja raporttien laatiminen. Myös myyntiraporttien tekeminen ja muokkaaminen SAP BO/HANA ympäristöön on osa päivittäistä työtäsi. Tämän vuoksi toivomme hakijalta vahvaa kiinnostusta raportoinnin ja raportointivälineiden kehittämiseen ja aikaisempaa kokemusta SAP BO ja/tai HANA ympäristöistä.  Myös VBA osaaminen katsotaan vahvuudeksi. Osallistut myös päivittäiseen tuotekustannuslaskentaan osana kolmen henkilön työkiertoa.

Sinulla on kaupallisen alan korkeakoulututkinto ja 1-3 vuotta työkokemusta mieluiten sisäisen taloushallinnon tehtävistä. Ulkoisen laskennan tunteminen katsotaan eduksi. Näet taloushallinnon sisäisenä asiakaspalveluna etkä hätkähdä nopeatempoista ja laaja-alaista työnkuvaa etkä myöskään rutiininomaisia tehtäviä. Olet valmis työskentelemään muuttuvassa ympäristössä ja tarjoamaan apua kollegoillesi yli yksikkörajojen.

Sinulta vaaditaan hyvää ongelmanratkaisukykyä, yksityiskohtien hallintaa ja kykyä tarkkaan työskentelyyn myös aikataulupaineen alla. Tehtäväsi on viedä asioita eteenpäin sekä tarjota ratkaisukeskeistä tukea liiketoiminnan tarpeisiin.

Muu osaaminen:

•             Vahva Ms Office osaaminen (etenkin Excel)

•             SAP Business Objects / HANA

•             Toimenkuvaa tullaan muokkaamaan osittain valitun henkilön kykyjen perusteella.

•             Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito ovat tehtävässä ehdoton edellytys.

 

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@teboil.fi

Aloitamme haastattelut tehtävään välittömästi ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi pian!

Tarvittaessa lisätietoja antaa pe 7.6. klo 10-11 Juha Rainio, puh. 050 563 1337