(Poistunut julkaisusta)

Business and Financial Controller
3 Step IT Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

 

3 Step IT on tietotekniikan palveluyritys, joka tarjoaa asiakkaalle uudenlaisen tavan hankkia it-laitteita. Kokonaispalvelumme avulla asiakkaat voivat hallita it-laitteiden rahoitusta, käyttöä ja uusimista kustannustehokkaasti, läpinäkyvästi ja ympäristöystävällisesti. Olemme voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä konserni, jonka liikevaihto vuonna 2017 oli 609 miljoonaa euroa. Meillä on tytäryhtiöitä 10 maassa ja palveluksessamme on noin 370 työntekijää. Toimistomme sijaitsee Ruoholahdessa. Lisätietoja meistä www.3stepit.com

BUSINESS AND FINANCIAL CONTROLLER

Liiketoimintamme kasvaessa ja kehittyessä ja nykyisen Controllerimme siirtyessä yrityksessämme uusiin tehtäviin, haemme nyt Suomen liiketoimintaan kehittämislähtöistä ja oma-aloitteista Business and Financial Controlleria. Valittu henkilö tulee osaksi Suomen liiketoimintayksikön johtoryhmää.

Business and Financial Controller työskentelee tiiviissä yhteistyössä 3 Step IT:n Suomen johdon, liiketoiminnan ja taloushallinnon kanssa tuottaen tärkeää tietoa ja analyyseja koko organisaation toiminnan tueksi. Keskeisimpiin tehtäviisi kuuluu johdon ja liiketoiminnan raportointi ja tulosanalyysit, budjetointi-, ennuste- ja talouden suunnitteluprosesseista vastaaminen sekä organisaatioyksiköiden tukeminen omalla osaamisalueellasi. Business and Financial Controllerin työssä vastaat myös erilaisista Controller-toiminnon kehityshankkeista ja osallistut aktiivisesti taloushallinnon prosessien ja järjestelmien kehitykseen.

Menestyäkseni tehtävässä olet työskentelytavoiltasi tarkka ja analyyttinen. Pidät numeroista ja hommat pysyvät hallussa aikataulupaineesta huolimatta. Olet oma-aloitteinen ja helposti lähestyttävä palveluhenkisellä asenteella työhön suhtautuva hands on-tekijä. Haluat myös jatkuvasti kehittää omaa ammattitaitoasi sekä oppia ymmärtämään liiketoimintaamme jatkuvasti paremmin.

Meille tärkeimmät valintakriteerit:

  • hyvä käytännön kokemus sekä ulkoisesta että sisäisestä laskentatoimesta (KTM tutkinto tai vastaava)
  • useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä konserniympäristössä
  • aiempi kokemus ERP-järjestelmistä sekä kyky sisäistää uudet järjestelmät sujuvasti
  • kyky analysoida liiketoimintaa lukujen kautta ja tuottaa ytimekästä analyysiä johdon ja liiketoiminnan tarpeisiin
  • kokemus esimiestehtävistä
  • erinomaiset kommunikointi- ja vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi
  • itsenäinen, oma-aloitteinen ja kunnianhimoinen työskentelyote

Tarjoamme sinulle keskeisen roolin kansainvälisessä ja menestyvässä kasvuyrityksessä osana energistä ja nuorekasta tiimiämme. Työtehtäväsi on monipuolinen ja laaja ja se tarjoaa mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen innostavassa ja ketterässä ympäristössä.

Oletko Sinä etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.9. mennessä. Huomioithan, että täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Managing Director Marko Tarkiaiselta p. 045 892 6901 ke 5.9. klo 10:00-11:00 tai ma 17.9. klo 13:00-14:00.

3 STEP IT TYÖPAIKKANA

Olemme aktiivista ja energistä porukkaa. Työntekijöidemme mielestä yksi parhaista jutuista on positiivinen ja kannustava ilmapiirimme, sillä olemme onnistuneet säilyttämään suurten kasvupyrähdysten rinnalla pienen yrityksen rennon fiiliksen. Arvostamme toisiamme korkealle tittelistä riippumatta, ja rekrytoimme joukkoomme ainoastaan henkilöitä, jotka suhtautuvat työntekoon kanssamme samalla asenteella.