(Poistunut julkaisusta)

Business analyytikko
Kuntarahoitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Kuntarahoitus Oyj on taseella mitaten Suomen toiseksi suurin rahoituslaitos: yhtiön tase on yli 35 miljardia euroa. Kuntarahoituksen omistavat kunnat, Keva ja Suomen valtio.

Kuntarahoituksen tehtävänä on rakentaa vastuullisesti parempaa tulevaisuutta yhdessä asiakkaiden kanssa. Yhtiön asiakkaita ovat Suomen kunnat, kuntayhtymät, niiden määräysvallassa olevat yhtiöt sekä yleishyödylliset asuntoyhteisöt. Asiakkaamme rahoittavat Kuntarahoituksen tarjoamilla rahoitusratkaisuilla ympäristön kannalta kestäviä ja yhteiskunnallisesti vastuullisia kohteita, kuten julkisen liikenteen hankkeita, kestävää rakentamista, sairaaloita ja terveyskeskuksia, päiväkoteja ja kouluja sekä erityisryhmien asumista.

Kuntarahoituksen asiakaskunta on kotimaista, mutta toimintaympäristö on globaali. Yhtiö on aktiivisin suomalainen joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskija kansainvälisillä pääomamarkkinoilla ja ensimmäinen suomalainen vihreiden joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskija. Kuntarahoituksen varainhankinnalla on Kuntien takauskeskuksen takaus.

Kuntarahoitus-konserniin kuuluu myös tytäryhtiö Rahoituksen neuvontapalvelut Inspira Oy.

Lue lisää: www.kuntarahoitus.fi

Kuntarahoituksen rahoitustoiminnon Toiminnon kehittäminen ja analytiikka -tiimiin haetaan

Business analyytikkoa

Business analyytikko/Business development analyst valmistelee, laatii ja esittelee asiakkuuksien hoitoa tukevia asiakasanalyyseja. Analyysejä hyödynnetään sekä sisäisesti Kuntarahoituksessa että osana asiakastyötä. Analyytikko osallistuu asiakastapaamisiin yhdessä esim. asiakasvastaavan kanssa ja esittelee tekemäänsä työtä osana asiakastiimiä.  

Analyytikko toimii osana Kuntarahoituksen asiakastyötä ja myynnin johtamisen välineitä kehittävää tiimiä. Tehtäviin kuuluu käytettävissä olevan informaation muokkaaminen ja analysoiminen myynnin johtamista tukevaan havainnolliseen muotoon. Analyytikko osallistuu Kuntarahoituksen asiakastyön ja digitaalisten asiakaspalveluiden kehittämiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä laatia myös itsenäisesti arvioita asiakkaiden toiminnan kehitystrendeistä ja taloudellisesta asemasta sekä kykyä toimia ratkaisukeskeisen myynnin tukena. Käytettäviä työvälineitä ovat mm. Excel, PowerPoint ja Power BI.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen tehtävän asiakaslähtöistä kehitystyötä tekevässä tiimissä. Pääset kehittämään asiakkaittemme ja Kuntarahoituksen toimintaa sekä vahvistamaan omaa osaamistasi.  Tarjoamme mukavan tiimin sekä ydinkeskustassa sijaitsevat viihtyisät toimitilat.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@kuntarahoitus.fi mahdollisimman pian, aivan viimeistään 24.9.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Lauri Pekkilä, +358 40 7346213.