(Poistunut julkaisusta)

Business Analyytikko, Wihuri Oy Aarnio, Helsinki
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018Työn kuvaus:
 

Wihuri Oy Aarnio on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huolehdimme päivittäin yli 30 000 HoReCa-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. Valikoimissamme on yli 25 000 tuotetta: tuoretuotteita, pakasteita, teollisia elintarvikkeita, panimo- ja alkoholijuomia sekä non-food -tuotteita. Palvelemme koko maan kattavan 24 Metro-pikatukun verkoston, toimitusmyynnin ja eMetro-verkkokaupan kautta. Myynti- ja asiakaspalvelumme on räätälöity asiakasryhmittäin, millä varmistamme, että asiakkaamme saavat asiantuntevaa ja sujuvaa palvelua. Wihuri Oy Aarniolla on yli sadan vuoden kokemus monipuolisesta tukkukaupasta. Kuulumme kansainvälisesti toimivaan Wihuri-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Visiomme on olla tukkukaupassa Suomen luotettavin kumppani. 
 
Wihuri Oy Aarnio on rakentamassa omaa itsenäistä hankinta- ja logistiikkaprosesseja ja siirtävät ne nykyisiltä palveluntuottajilta täysin omaan hallintaansa vuoden 2018 aikana. Wihuri Oy Aarnion operatiivisten prosessien jatkuvan ja laadukkaan johtamisen sekä kehittämisen varmistamiseksi haemme näköalapaikalle liiketoimintalähtöistä
 


BUSINESS ANALYYTIKKOA 
 
vastaamaan hankinnan ja logistiikan toimintaprosessien raportoinnista ja liiketoiminnan analytiikasta. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden haastaa sekä kehittää itseään monipuolisesti.
 
Business Analyytikon päätehtävinä on rakentaa liiketoiminnan tarpeisiin systemaattinen raportointisalkku ja sen mahdollistamana tuottaa analyyttista näkymää liiketoiminnan tasosta, kehityspotentiaalista ja kilpailukyvystä. Asiakastarpeiden ja toimintaympäristön jatkuva kehittyminen edellyttävät menestyvältä tukkukaupan toimijalta proaktiivista muuntautumiskykyä ja hakemaamme ammattilaista motivoi tämän näkymän analyyttinen rakentaminen.
 
Business analyytikon on jatkuvassa avoimessa vuorovaikutuksessa hankinnan-, toimitusketjunhallinnan-, logistiikan-, ja myyntitoimintojen kanssa.
 
Toivomme, että Business Analyytikko-hakijoilta löytyy vankkaa (5-10v) kokemusta päivittäistavaroiden (FMCG) logistiikan, hankinnan, laskennan tai toimitusketjun parissa työskentelystä. Tiedolla johtaminen ja datan murskaus ovat hakemallemme kandidaatille vahvoja osaamisalueita ja niiden jalostaminen liiketoiminnan kehittämiseen motivaation peruspilareita. Kaupan alan rakenteiden, sekä niiden ohjausmekanismien ja tunnuslukujen tunteminen auttaa tehtävässä menestymisessä. 
 
Hakemallamme henkilöllä tulee olla korkeakoulututkinto hankinnasta, logistiikasta, tuotantotaloudesta tai vastaavasta koulutuksesta. Arvostamme henkilöä valitessamme ymmärrystä HoReCa/ B-to-B-kaupasta sekä SAP-,Qlik- ja Mintec-järjestelmien osaamista. Tuleva työntekijämme kommunikoi sujuvasti myös englanniksi.
 
Hakemamme henkilö on analyyttinen ja määrätietoinen tuloksentekijä, joka nauttii työskentelystä numeroiden parissa. Työskentelytavoiltasi olet tarkka ja huolellinen, ja saatat asiat sovitusti loppuun. Hyvät vuorovaikutustaidot, paineensietokyky ja ongelmaratkaisutaidot ovat tehtävässä tärkeitä ominaisuuksia.
 
Wihurin Metro-tukku tarjoaa sinulle kehittyvän, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän. Saat myös viihtyisän työympäristön ja hyvät työsuhde-edut.
 
Jos kiinnostuit uusista haasteista, jätä hakemus palkkatoiveineen www.adecco.fi -sivuilla 28.10.2018 mennessä. Liitä mukaan suomenkielinen cv ja kerro, miksi juuri sinä sopisit parhaiten tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Sisko Lahtinen, p. 040 779 5541.

Asiakkaan tehtävänimike:  Bisnes analyytikko


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sisko Lahtinen, +358407795541


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO