(Poistunut julkaisusta)

Business Analytics konsultti
Visma Public Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2018
Haemme Visma Publicin taloushallinnon konsultointiyksikköön Espooseen

Business Analytics konsulttia

Tärkein tehtäväsi on vastata asiakaskohtaisten raportointi- ja budjetointiratkaisujen suunnittelusta, toteutuksesta, dokumentoinnista ja ylläpidosta yhdessä asiantuntijaorganisaatiomme kanssa. Rakastat dataa ja haluat auttaa asiakkaitamme hyödyntämään sitä parhaalla tavalla. Pystyt helposti mallintamaan liiketoimintadataa asiakasyritystemme liiketoiminta- ja budjetointiprosessien ympärille. Ymmärrät paitsi miten informaatiota hallitaan myös sen hyödyntämisen voiman.

Toimit itsenäisenä konsulttina järjestelmiemme käyttöönottoprojekteissa, joten osaat arvioida myös työmääriä ja luomaan dokumentaatiota projektien tueksi. Osaamistasi tarvitaan myös myynnin tukena tuottaaksemme asiakkaillemme parhaat ratkaisuehdotukset sekä ylipäätään palveluidemme kehittämisessä.

Sulla on kannuksia jo raportointi- ja budjetointijärjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta joko konsulttina, tuotekehittäjänä tai järjestelmän pääkäyttäjänä. Liiketoimintatiedon hallinta, hyödyntäminen ja analysointi on intohimosi. Ylipäätään on tärkeää, että tykkäät tehdä hommia asiakkaiden kanssa. Olet energinen ja aktiivinen tyyliltäsi ja haluat tehdä hommat laadukkaasti ja asiakasta kuunnellen. Et pelkää vastuuta ja omaat hyvät kommunikointi- ja dokumentointitaidot sekä suomeksi että englanniksi. SQL, tietokannat ja tietovarastointi pitäisi olla sinulle kohtuullisen tuttua kauraa. Erinomaisen hienoa olisi, jos ymmärrät myös erilaisten liittymäratkaisujen toteutuksista, yritysten järjestelmäarkkitehtuurista ja automatisoinnista.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Lisätietoa tehtävästä saat Riitta Karstelalta, riitta.karstela@visma.com. Hae tehtävää pian, kuitenkin viimeistään 7.10.2018 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Visma Public Oy tarjoaa talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuja yksityiselle ja julkselle sektorille. Tuotteitamme ovat henkilöstöhallinnon Personec F-tuoteperhe sekä taloushallinon Wintime-ratkaisu. Tuemme asiakkaitamme hallinnollisten töiden digitalisoinnissa, automatisoinnissa sekä tehostamisessa. Syyskuusta 2018 alkaen kuulumme Visma-perheeseen.

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 800 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visma-konsernissa on yli 8000 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo 1300. Vuonna 2017 liikevaihto oli n. 964 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi.