Business Analyst
Mehiläinen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Haemme liiketoiminta-analyytikkoa Mehiläisen Terveyspalveluiden Business Control -tiimiin

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet vastavalmistunut tai sinulla on muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Olet analyyttinen, kunnianhimoinen ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Olet myös rohkea ja omistautunut tiimipelaaja, joka kykenee ottamaan vastuuta ensimmäisestä päivästä lähtien. Toivomme, että sinulla on aito halu kehittää liiketoimintaa Suomen edistyksellisimmässä terveydenhuoltoalan yrityksessä.

Hakemamme henkilön vastuulla tulee olemaan Terveyspalveluiden analytiikan ja operatiivisen raportoinnin kehittäminen liittyen esimerkiksi hoidon vaikuttavuuteen ja toiminnalliseen tehokkuuteen. Työkaluina käytämme monipuolisesti mm. SQL-tietokantoja sekä Power BI:tä - aiempi kokemus näistä työkaluista on tärkeää työtehtävien omaksumisessa. Raportoinnin kehityksen lisäksi tuet johtoa tuottamalla monipuolisia analyyseja päätöksenteon tueksi osallistumalla monipuolisiin liiketoiminnan kehitys- ja strategiaprojekteihin liittyen esimerkiksi yritysjärjestelyihin, investointihankkeisiin sekä uusiin liiketoimintamalleihin.

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (KTM/DI)

  • Analyyttisyyttä ja nopeaa omaksumiskykyä

  • Kiinnostusta toimialaan ja liiketoiminnan kehittämiseen

Jos innostuit, ota seuraava askel urallasi ja hae meille! Hakuaikaa on 22.6.2021 saakka. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Toimitathan ansioluettelon, lyhyen hakemuksen sekä yliopiston arvosanat PDF-muodossa rekrytointijärjestelmäämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Nanna Vainio

nanna.vainio@mehilainen.fi

+358 50 434 8352

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot