(Poistunut julkaisusta)

Business Analyst
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Haemme nyt uuteen tehtävään maksamisen tuotekehitykseen Business Analystia Ouluun (Helsinki mahdollinen).

 

BUSINESS ANALYST

 

Tässä tehtävässä vastaat liiketoiminnan tarvitsemien analyysien tuottamisesta. Tunnistat erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja sekä suunnittelet yhteistyössä PO:n ja tiimin kanssa valitun kehityspolun toteutusta.


Työssäsi pääset kehittämään maksamisen ratkaisuja, jossa esim. ilmoitusten avulla annetaan asiakkaille parempaa hallinnan tunnetta ja autetaan asiakkaita välttämään maksamiseen liittyviä ikäviä tilanteita. Tehtävissäsi pääset myös konkretisoimaan asiakkaille käteisen käyttöä digitaalisten palveluiden avulla. 


Tehtävässä tuet kehitystiimiä käytännön toteutuksen edistämisessä, sekä edistät eri tiimien välistä yhteistyötä ja ratkot päivittäisiä ongelmia. Tehtäviisi kuuluu myös tuottaa analyysejä, raportteja ja suosituksia löydöksiesi perusteella esim. liiketoiminnan ja myynnin kehittämisen tueksi, missä pääset hyödyntämään monipuolisesti sekä sisäisiä että ulkoisia tietolähteitä.

 

Mitä odotamme sinulta


Sinulla on osaamista maksuliikkeen liiketoiminnasta sekä vahva, vähintään viiden vuoden kokemus digitaalisten palveluiden kehittämisestä. Ymmärrät miten uusia liiketoimintapalveluita API-rajapintoineen kehitetään ja sinulla on myös kokemusta mobiili-kehittämisestä. 


Omaat tarvittavaa datan hallintaosaamista, tilastollista osaamista sekä liiketoimintaymmärrystä. Periksiantamattomuus, sinnikkyys ja aktiviinen työskentelyote kuuluvat niin ikään vahvuuksiisi. Lisäksi ajattelutapasi on vahvasti analyyttinen. 

 

Mitä saat meiltä


Pääset toteuttamaan uudenlaisia digitaalisia palveluita, jotka tekevät maksamisesta sujuvampaa. Saat työskennellä tiiviissä yhteistyössä usean eri tiimin ja erilaisten osaajien kanssa kuten palvelumuotoilijoiden, UX-designereiden, kehittäjien, testaajien sekä markkinoinnin ja viestinnän kanssa. Tiimisi on pieni, mutta sitäkin moniosaavampi!

 

Lisätiedot ja hakuohjeet


Hae tehtävää 19.12.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Lisääthän hakemukseesi myös suosittelijoidesi tiedot. 
 
Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Katariina Säntiltä, puh. 0505982382 tai katariina.santti@op.fi. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime metreille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.