(Poistunut julkaisusta)

Business Analyst
Nordic Regional Airlines Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Etsimme nyt joukkoomme uutta kollegaa BUSINESS ANALYSTIN tehtävään. Kiinnostaako monipuolinen ja haastava tehtävä data-analytiikan kehitystehtävien ytimessä Suomen toiseksi suurimmassa lentoyhtiössä? Hae jo tänään!

Business Analystina toimit Norran johdon tukena osana lentoyhtiön ydinliiketoimintaa. Kehität olemassa olevan tiedon pohjalta uusia soveltavia ratkaisumalleja liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Oleellinen osa työtäsi on operatiivisen tiedon mallintaminen ja liiketoimintaongelmien ratkaiseminen data-analyysin avulla. Vastaat tiedon käsittelystä ja raportoinnista sekä raportointimenetelmien kehittämisestä. Tehtävässä pääset seuraamaan lentoyhtiön eri toimintoja lähietäisyydeltä ja keksimään uusia tapoja hyödyntää dataa lentoyhtiön liiketoiminnassa. Työskentelet Norran Operations Support -osastolla, mutta teet läheistä yhteistyötä myös organisaation muiden osastojen kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa tehtävään soveltuvalta alalta (esim. data-analytiikka, tilastotiede, taloustiede, matematiikka) ja vähintään 1-3 vuoden työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Työssä tarvitaan analyyttistä päättelykykyä ja ongelmanratkaisukykyä. Myös taito hahmottaa kokonaisuuksia ja ymmärtää liiketoimintaongelman ja datan välisiä yhteyksiä on oleellinen. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia IT-taitoja, erityisesti tilastollista ohjelmointiosaamista sekä BI-työkalujen ja tietokantojen tuntemusta.

Työssä tarvitaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, kokemusta projektijohtamisesta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja. Arvostamme itsenäisyyttä ja oma-aloitteisuutta, sillä tehtävä on uusi ja sen kehittyminen lopulliseen muotoonsa vaatii valitulta työntekijältä proaktiivista työotetta. Lisäksi katsomme eduksi ilmailualan tuntemuksen.

Miksi sinun kannattaisi hakea Norralle?

Meillä tehdään töitä ammattitaitoisessa, nuorekkaassa ja hauskassa porukassa. Nauramme paljon, arvostamme työtämme ja annamme sen myös näkyä. Kehitysmyönteinen työilmapiiri sekä rohkeus ja avoimuus siivittävät työpäiviämme. Yhdessä tekemisen meininki ja toistemme tukeminen ovat meille pienessä työyhteisössä ensiarvoisen tärkeää.

Aktiivinen virkistystoimikuntamme pitää huolen siitä, että meillä on tasaisin väliajoin hauskaa tekemistä yhdessä aina erilaisista urheilutapahtumista pikkujouluihin. Työsuhde-eduista mainittakoon ID-matkaliput, työterveyshuolto sekä lukuisat diilit liikunta- ja hyvinvointipalvelujen tarjoajien kanssa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta 23.6.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Operations Support Jarno Ruotsalainen, p. 040 837 4898, ma 27.5 klo 15-16 tai pe 31.5 klo 12-14. Lisätietopyyntöjä voi lähettää myös sähköpostitse jarno.ruotsalainen@flynorra.com. Valitulle henkilölle teetetään lentokentän työympäristössä vaadittu suppea turvallisuusselvitys.

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi.