(Poistunut julkaisusta)

Business Analyst
Santander Consumer Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Yhdistyvätkö sinussa analyyttisyys ja myyntihenkisyys? Nautitko haasteista ja vauhdikkaasta työympäristöstä? Jos vastasit kyllä, voit olla hakemamme Business Analyst.  Toimit analyytikkona Santanderin Loans, Insurance & CRM liiketoimintayksikössä, joka vastaa Santanderin suoraan kuluttajien kanssa tapahtuvasta liiketoiminnasta ja näiden asiakassuhteiden hoidosta ja jälkimarkkinoinnista. 

Analyytikon tehtäviisi kuuluu datan muokkaus ja analysointi, joilla autat luomaan ymmärrystä liiketoiminnasta ja seuraamaan tuloksia niin yksittäisten kampanjoiden kuin liiketoiminnan kokonaisuuden osalta. Ongelmanratkaisukykysi ja tilastotieteen taitojesi avulla osaat itse analysoida tuloksia ja löytää uusia kohderyhmiä markkinointitoimenpiteitä varten.  Osallistut vahvalla panoksellasi CRM toimintamme kehittämiseen, jotta voimme tarjota oikea-aikaista ja oikeanlaista viestintää asiakkaillemme. Lisäksi avustat raportoinnissa sekä muissa tehtävissä, kuten kampanjoiden ja myyntikanavien seurannassa ja hallinnoinnissa.

Hyvän pohjan tehtävässä toimimiseen antaa korkeakoulututkinto esimerkiksi matemaattiselta tai kaupalliselta alalta. Olet aidosti utelias datan ja analytiikan suhteen, ja ymmärrät sen merkityksen liiketoiminnalle. Työskentelytapasi on analyyttinen ja järjestelmällinen. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, myös englanniksi. Sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin, etkä säikähdä kiirettä tai rutiineja. Olet valmis tarvittaessa hyppäämään myös mukavuusalueesi ulkopuolelle. Excelin vahva osaaminen ja aikaisempi kokemus SQL:stä on edellytys tehtävässä menestymisessä. Analyysimenetelmien ja / tai Power BI osaaminen lasketaan eduksesi samoin kuin SAS osaaminen.

Meillä pääset kehittymään ja toteuttamaan itseäsi innostavassa ja kansainvälisessä ympäristössä. Monipuolisessa ja vastuullisessa tehtävässä saat näyttää taitosi ja haastaa itsesi. Meillä on positiivinen tekemisen meininki ilman turhaa pönötystä ja teemme töitä unohtamatta pilkettä silmäkulmassa. Tarjoamamme tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä saat Usko Manniselta 15.2. klo 10-12 ja 27.2. klo 9-11 numerossa 050 570 2800. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomakkeemme 3.3. mennessä. Liitäthän mukaan myös CV:si sekä palkkatoiveesi.