(Poistunut julkaisusta)

Business Analyst
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018
Etsimme aktiivista ja innovatiivista Business Analystia kehittämään sähköisen allekirjoituksen Visma Sign -palvelua. Tulet vastaamaan palvelun liiketoiminnan kehittämisestä, tukemaan taustaselvitysraportoinnissa sekä määrittämään uusia palvelun toiminnallisuuksia sekä tapaa toimia.

Sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus digitaalisten palveluiden liiketoiminnallisesta kehittämisestä. Olet rohkea keskustelemaan sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa suomeksi ja englanniksi. Muiden pohjoismaisten kielien osaaminen katsotaan eduksi. Lisäksi odotamme, että pystyt tekemään analyyttistä raportointia mutta toisaalta myös selvittämään ison vision muutamalla sanalla. Tehtävään soveltuva akateeminen tutkinto tukee työnkuvaa mutta ei ole välttämätöntä.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi seitsemänä peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Työpaikka sijaitsee Helsingissä. Työsuhde on vakituinen ja hakuaika 25.11.2018 asti.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Antti Larvala, antti.larvala@visma.com, puh. 050 434 3343.

Visma Solutions Oy auttaa jo yli 65 000 suomalaista pk-yritystä optimoimaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään taloushallinnossa, palkanlaskennassa, verkkolaskutuksessa, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 200 asiantuntijaa Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 6 700 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo yli 900. Vuonna 2017 liikevaihto oli n. 965 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi