(Poistunut julkaisusta)

Business Analyst
Santander Consumer Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Yhdistyvätkö sinussa analyyttisyys ja myyntihenkisyys? Nautitko haasteista ja vauhdikkaasta työympäristöstä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi? Jos vastasit kyllä, voit olla hakemamme Business Analyst. Toimit Santanderin Ostorahoitus-tiimissä, joka vastaa myyjäliikkeiden kautta tapahtuvasta vakuudettomasta rahoitusliiketoiminnasta ja näiden asiakassuhteiden hoidosta. 

Tehtävässäsi vastaat Ostorahoitus-liiketoiminnan analytiikasta ja raportoinnista. Tehtäviisi kuuluvat datan muokkaus ja analysointi, jolla luot ymmärrystä liiketoiminnasta lukujen valossa. Taitojesi avulla osaat seurata ja analysoida asiakkuksien ja liiketoimintasegmenttien myynnin kehitystä ja kannattavuutta. Tuet myös tiimiä hinnoittelussa ja autat myyntiä uusien kohderyhmien kartoittamisessa. Avustat raportoinnissa sekä muissa tiimin tehtävissä, kuten yhteistyökumppaneiden ja myyntikanavien seurannassa ja hallinnoinnissa.

Olet aidosti utelias datan ja analytiikan suhteen, ja ymmärrät sen merkityksen liiketoiminnalle. Työskentelytapasi on analyyttinen ja järjestelmällinen. Hyvän pohjan tehtävässä toimimiseen antaa korkeakoulututkinto esimerkiksi matemaattiselta tai kaupalliselta alalta. SAS:n ja/tai SQL:n perusymmärrys ovat eduksesi. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä suomeksi että englanniksi. Sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin, etkä säikähdä kiirettä tai rutiineja. Olet valmis tarvittaessa hyppäämään myös mukavuusalueesi ulkopuolelle.

Meillä pääset kehittymään ja toteuttamaan itseäsi innostavassa ja kansainvälisessä ympäristössä. Monipuolisessa ja vastuullisessa tehtävässä saat näyttää taitosi ja haastaa itsesi. Meillä on positiivinen tekemisen meininki ilman turhaa pönötystä ja teemme töitä unohtamatta pilkettä silmäkulmassa. Tarjoamamme tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä saat Ostorahoitus-tiimin vetäjältä Jerker Holmalta 5.10 klo 14-16 tai 12.10 klo 13-15 numerossa 040 574 5934 tai sähköpostitse jerker.holma@santanderconsumer.fi. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomakkeemme osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?26f6f2f8&lang=fi-FI 15.10. mennessä. Älä kuitenkaan turhaan aikaile, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.