(Poistunut julkaisusta)

Business Analyst, VR FleetCare
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021
Tule mukaan vaikuttamaan satojen tuhansien ihmisten matkustamiseen ja tavaratonnien liikuttamiseen. Etsimme nyt asiakasyrityksellemme VR FleetCarelle Business Analystia Helsinkiin. Mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta sisäisestä laskennasta ja intoa oppia lisää, lue lisää alta ja hae paikkaa!
KUVAUS
Tässä tehtävässä työskentelet osana toimitusketju-yksikköä, joka vastaa laadukkaiden ja kustannustehokkaiden materiaalien hankinnasta, logistiikkapalveluista ja suunnittelutoiminnoista eri tuotantoyksiköille.

Tehtäväsi keskiössä on kustannuksien sekä toimitusketjudatan analysointi sekä roolisi sisältää materiaali- ja palveluhankintaan liittyviä tehtäviä hankintojen kilpailutuksista ostotoiminnanprosessien kehittämiseen.

Työtehtävä on lähtökohtaisesti kokoaikainen, mutta tarvittaessa osa-aikaisuuteen on mahdollista joustaa.

Tarjoamme


* Mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön
* Mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamista
* Modernit työvälineet ja työtilat
* Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Kustannuksien sekä toimitusketjudatan analysointi
* Materiaali- ja palveluhankinnan kilpailutusten tukeminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva kaupallinen korkeakoulututkinto (esim. laskentatoimi tai rahoitus)
* Aikaisempaa kokemusta sisäisestä laskennasta esimerkiksi kesätöiden kautta
* Analyyttinen ja systemaattinen työskentelyote
* Hyvät kommunikaatio- ja yhteistyötaidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: Helmikuu 2021
* Kesto: 12kk, jatkosta mahdollisuus keskustella
* Sijainti: Helsinki, Pasila
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä VR FleetCaren puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
VR FleetCare on VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Panostamme vahvasti tulevaisuuteen, ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1 000 työntekijää, ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa.