(Poistunut julkaisusta)

Business Analyst, Varallisuudenhoito
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme Business Analystiä varallisuudenhoidon Midas-heimoon.

Business Analyst, Varallisuudenhoito

Tehtävästä

Midas on säästämisen ja sijoittamisen kokonaisuudistus, jossa uudistetaan varallisuudenhoidon HA- ja PK-asiakkaiden palvelut sekä automatisoidaan ja yksinkertaistetaan taustaprosesseja. Tehtävässä vastaat varallisuudenhoidon alustaan liittyvien vaatimusmäärittelyiden tekemisestä, esimerkiksi rajapintaprosessien ja -sisällön sekä raporttien kuvaamisesta yhdessä alustatoimittajan kanssa.

Mitä odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta kokemusta vaatimusmäärittelyiden tuottamisesta sekä varallisuudenhoidon liiketoiminta-alueesta. Ymmärrät monimutkaisia teknisiä kokonaisuuksia ja riippuvuussuhteita. Työskentelytyylisi on järjestelmällinen ja huolellinen. Toimit sujuvasti yhteistyössä erilaisten henkilöiden kanssa ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä suomen että englannin kielellä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on ”Can Do” -asennetta etkä pelkää heittäytyä uusiin haasteisiin. Tunnet kehittämisen menetelmät ja ohjelmistokehittämisessä käytetyt yleisimmät välineet ja termit. Sitoudut tiimin päämäärien ja lopputulosten saavuttamisen ja kehität sekä omaa että tiimisi toimintaa jatkuvasti paremmaksi.

Mitä saat meiltä

Tarjoamme aitiopaikan varallisuudenhoidon prosessien kehittämiseen ja modernin työympäristön ja työkalut. Työskentelet osana autonomista tiimiä, joka toteuttaa kehitysaihiot ideasta tuotantoon, ja tiimi toteuttaa sille asetetut tavoitteet parhaaksi katsomallaan tavalla. Tiimissäsi työskentelee alansa innostuneita huippuammattilaisia, ja kollegat ovat käytettävissäsi sparrailuun ja uuden oppimiseen.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, Heidi Lehtimäki, p. 050 310 5526 heidi.lehtimaki@op.fi kertoo sinulle mielellään lisää. Heidin tavoitat parhaiten ke 13.3. klo 10-11, pe 15.3. klo 10-11 ja ke 20.3. klo 13-14. Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 22.3. mennessä oheisen linkin kautta liittämällä hakuun CV:si ja kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Älä aikaile hakemuksen lähettämisen kanssa, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Työpisteesi sijaitsee Vallilan toimipisteessämme Helsingissä. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.