(Poistunut julkaisusta)

Business Analyst, Vakuudet
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Mitä jos voisit tehdä töitä kulttuurissa, jossa ideat ja näkemykset on helppo tuoda pöydälle, niitä arvostetaan, ja ne päätyvät potentiaalisesti moderneiksi pankkipalveluiksi jalostettuina miljoonien suomalaisten arkeen? Mitä jos sinä olisit avainroolissa suomalaisen fintechin eturintamassa viemässä koko alaa kohti tulevaisuutta? Tähän tarinaan ja OP Software, Banking -toiminteeseen etsimme nyt Business Analystiä osaksi Vakuudet –tiimiämme.

Business Analyst, Vakuudet

Tehtävästä

Vastaat vakuudellisiin luottoihin ja vakuuksiin liittyvien järjestelmien ja asiakasprosessien kehitystarpeiden tunnistamisesta ja kuvaamisesta yhdessä asiakasliiketoiminnan ja tiimin muiden asiantuntijoiden kanssa. Huolehdit sisäisten ja ulkoisten rajapintojen sovittamisesta alueemme tuotteisiin ja liiketoiminprosesseihin kehitystavoitteet huomioiden. Tuotat analyysiä, jonka avulla liiketoiminnan tavoitteet muunnetaan palvelukehityksen ja tehostamisen kautta asiakasarvoksi. Vastaat dokumentaation ajantasaisuudesta ja sen yhteensopivuudesta koko tuotteen tai palvelun määrittelyn osalta.

Toivomme sinulta

Olet työskennellyt vakuudellisten luottojen ja mielellään vakuuksien parissa jo pitkään. Omaat muutaman vuoden kokemusta järjestelmien- ja prosessien uusien toimintojen suunnittelusta ja määrittelystä. Agile-toimintamalli ja siinä käytetyt työkalut ovat sinulle tuttuja (Jira, Confluence).

Toimit sujuvasti yhteistyössä verkostoitumalla sidosryhmien kanssa ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä suomen, että englannin kielellä. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on "Can Do" -asennetta etkä pelkää heittäytyä uusiin haasteisiin. Olet innoissasi mahdollisuudesta kehittää asiakaslähtöisiä vakuushallinnan palveluita eri kanavissa. Koulutuksesi voi olla esim. tradenomi, KTM, DI.

Mitä saat meiltä

Me OP:lla siirryimme vuoden alussa Enterprise Agileen maailman ensimmäisenä pankki- ja vakuutusalan suuryrityksenä ja mullistus on kesken. Uskomme nimittäin, että vain rohkealla uudistumisella yli 100-vuotias yritys varmistaa toiset samanlaiset menestymisen vuodet sekä jatkuvan asiakasarvon tuottamisen tulevaisuuden myllerryksessäkin. Tämän vuoksi voimme taata, että OP on rohkealle tekijälle juuri nyt enemmän kuin mielenkiintoinen työpaikka.

Enterprise Agileen, OP Ketterään siirtyminen tarkoittaa meille aitoa, isoa muutosta, jossa kuljemme kohti itseohjautuvuutta kulttuuriamme jatkuvasti kehittäen. Tämä tarkoittaa, että myös sinä pääset modifioimaan tehtävääsi, näyttämään mitä todella osaat ja luomaan kipinää tiimiisi.

Isossa talossa meillä on myös ison talon edut ja palkat, sekä mahdollisuudet työntekijöistämme huolehtimiseen. Valta ja vastuu ovat innostavia, ja vaativat kaverikseen vapautta. Etätöitä meillä saa tehdä joustavasti missä vain. Myös Helsingin pääkonttorimme on työympäristönä kiehtova. Meillä ei ole kiinteitä istumapaikkoja vaan töitä voi tehdä vaikkapa omissa kahviloissamme tai muissa valoisissa tiloissamme yksin, oman tiimin tai eri sidosryhmien kanssa kokoontuen. Ison talon sisältä löytyy myös erilaisia uramahdollisuuksia ja -haasteita tilanteeseen, joissa uusiin tehtäviin siirtyminen tuntuu sinusta ajankohtaiselta.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, Karolina Hellgren, p. 050 444 0662 tai karolina.hellgren@op.fi kertoo sinulle mielellään lisää. Karolinan tavoitat parhaiten maanantaina 5.8. klo 12-13, torstaina 8.8. klo 14-15 tai tiistaina 13.8. klo 14-15. Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 18.8.2019 mennessä oheisen linkin kautta liittämällä hakuun CV:si ja kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Työpisteesi sijaitsee Vallilan toimipisteessämme Helsingissä. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.