(Poistunut julkaisusta)

Business Analyst Trainee
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020
Fuels-liiketoiminta vastaa Vapon Energy-divisioonan polttoaineiden myynnistä, energiapuun hankinnasta sekä pellettien raaka-aineen hankinnasta ja tuotannosta Suomessa. Tavoitteenamme on seuraavien vuosien aikana kasvattaa merkittävästi uusiutuvien biopolttoaineiden tarjontaan perustuvaa liiketoimintaa ja palveluita.

Haemme Vantaan Tikkurilan toimipisteeseen touko-elokuulle Business Analyst Traineeta Biofuels-yksikköön..

Tavoitteenamme on edistää liiketoimintatiedon hyödyntämistä kaikessa toiminnassamme. Harjoittelijan pääasiallinen työnkuva on biopolttoaineliiketoiminnan talous- ja operatiivisen raportoinnin ylläpito sekä kehitystehtävät.

Työtehtävissä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, hyvää ongelmanratkaisukykyä ja ennen kaikkea halua oppia uutta. Arvostamme aktiivisuutta, yhteistyötaitoja ja positiivista asennetta työntekoon. Toivomme, että sinulla on taustalla korkeakouluopintoja soveltuvalta alalta sekä kiinnostus liiketoimintalähtöiseen kehitystyöhön. SQL-tietokantojen ja PowerBI:n aiempi tuntemus on hyödyksi, muttei välttämätöntä. Tärkeintä on kiinnostus suurten tietomassojen parissa työskentelyyn sekä kyky omaksua uusia teknologioita.

Lisätietoja tehtävästä antaa Manager, Biofuels Development & Analytics Matias Mäkelä, puh. 044 2975708 tai matias.makela@vapo.fi ma 2.3. klo 14-16 sekä ke 4.3. klo 14-16.

Täytä hakemuksesi 15.3.2020 mennessä osoitteessa vapo.com/rekrytointi - Avoimet työpaikat.